[智能電話] 仲有冇人想買 San Francisco ?

白色... TFT Mon

引用:
原帖由 孔明 於 2010-12-3 10:57 發表
剩係白色先係咁樣?
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 孔明 於 2010-12-3 10:57 發表
Spec 係寫OLED

圖, 有人話係TFT @ White
但亦有人話, 黑色貼左保護

而play.com spec:
http://www.play.com/Mobiles/Mobi ... -White/Product.html
寫明OLED

I will have some updates tonight (HK Time)
At current stage I have 2 phones delivered, will get the rest from store.

As I confirmed 1-4 earlier ago, i will try my best to serve those orders @ 1650.
happily ever after.

引用:
原帖由 狗糧 於 2010-12-3 11:29 發表
I will have some updates tonight (HK Time)
At current stage I have 2 phones delivered, will get the rest from store.

As I confirmed 1-4 earlier ago, i will try my best to serve those orders @  ...
早買早享受, 遲買貴幾十

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-12-3 10:58 發表

剩係白色先係咁樣?
我所得到既資料係 :

灰色大陸版會係TFT , 英國早期係OLED, 後期唔知轉埋TFT 未
而白色新貨既都係TFT

引用:
原帖由 fo2live 於 2010-12-3 11:10 發表

[url]http://www.play.com/Mobiles/Mobile/-/ ...
既然冇人知事實係點 , 我唔會博啦....
AMOLED Panel 本身就係缺貨, 為左出貨而轉TFT 都唔出奇 , NEXUS ONE 好似都試過

引用:
原帖由 孔明 於 2010-12-3 11:36 發表

我所得到既資料係 :

灰色大陸版會係TFT , 英國早期係OLED, 後期唔知轉埋TFT 未
而白色新貨既都係TFT
我對眼唔好, TFT / OLED 對我分別唔大

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-12-3 11:41 發表

我對眼唔好, TFT / OLED 對我分別唔大
TN vs IPS 你覺得分別又大唔大

1300蚊, 朋友價, 買左唔掂咪放yahoo @ 1900

引用:
原帖由 孔明 於 2010-12-3 11:44 發表

TN vs IPS 你覺得分別又大唔大
唔一齊比較好多時都分唔到

引用:
原帖由 fo2live 於 2010-12-3 11:10 發表

[url]http://www.play.com/Mobiles/Mobile/-/ ...
Play.com 既 Spec 信唔過

依家某部分 Instore 新開始出現白色
Modaco 啲人話係 TFT

我上次打過去 Orange Hotline
佢話下水 Online 同 Website 會有 Grey and White

我覺得好有可能會轉晒 TFT

重有歐洲出現既 San Francisco Invariants 差唔多全部都係TFT

happily ever after.

引用:
原帖由 狗糧 於 2010-12-3 12:12 發表

Play.com 既 Spec 信唔過

依家某部分 Instore 新開始出現白色
Modaco 啲人話係 TFT

我上次打過去 Orange Hotline
佢話下水 Online 同 Website 會有 Grey and White
...
咁而家訂到既都係TFT???
係既就大獲囉....
前日部三藩市到左我堂哥手上, 都未知轉左TFT 未.......
BTW, 佢聽日都番來... 星期日都開估