[智能電話] iphone 4 交易現場 : 10/12 $6200 - 6240

any guys know place to sell in Central?

引用:
原帖由 孔明 於 2010-11-22 16:08 發表

問左觀塘交收5850 一部 , ssp 未知, 估佢既價都係咁上下....
諗緊好唔好放俾觀塘友 , 順道回家 ....
今晚可能去SSP 放...始終SSP 感覺上好似好價D ...
I live 觀塘, Where 收5850? many thanks!
Viva la vida

引用:
原帖由 rai 於 2010-11-22 16:18 發表

觀塘交收5850好似抵食d喎
係架

引用:
原帖由 bebird 於 2010-11-22 16:32 發表
any guys know place to sell in Central?
Call收機佬去MTR中環站交收囉!
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-22 16:29 發表

舊皇都戲院果邊?? 有幾間咩?!
三間in total

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2010-11-22 16:36 發表

I live 觀塘, Where 收5850? many thanks!
搵拆家收的 .... 諗緊SSP 定係KT ...
如果SSP 唔高價, 即打俾KT 放算

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-22 16:38 發表

Call收機佬去MTR中環站交收囉!
just 1pc ja wor!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-22 16:32 發表

Sales/Clerk果d我都有試,一樣冇回音,依家寄望Pass到IIQE Paper1同Paper3,可以博一博。
應該會有幫助
Good luck

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-22 16:32 發表

Sales/Clerk果d我都有試,一樣冇回音,依家寄望Pass到IIQE Paper1同Paper3,可以博一博。
want to do insurance agent?

咦? 你地可以諗諗....
我有同事剛剛俾apple cut左單....
今日過後可能真係會小好多貨....

引用:
原帖由 孔明 於 2010-11-22 16:10 發表

入多幾部, 賺多幾部
我果一部係7月30號放的

引用:
原帖由 bebird 於 2010-11-22 16:45 發表

want to do insurance agent?
馬死落地行......
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 rai 於 2010-11-22 16:46 發表
咦? 你地可以諗諗....
我有同事剛剛俾apple cut左單....
今日過後可能真係會小好多貨....
我估Apple hk可能會學Apple cn咁,不定期開一開,畀人訂爆就close。
至於話重有冇得炒,真係睇"其他市場"實際需求有幾大,同可以持續幾耐。
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-22 16:50 發表

馬死落地行......
to be agent, need talkative, friendly, out-going and have many human network, are you that kind of person? coz my relatives did before, and couldn't handle the pressure and meet quota, so after that quit the job.

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-22 16:53 發表

我估Apple hk可能會學Apple cn咁,不定期開一開,畀人訂爆就close。
至於話重有冇得炒,真係睇"其他市場"實際需求有幾大,同可以持續幾耐。 ...
因此我決定今日放哂, 等貨到, 再炒