[硬件] 大家幫下眼 睇下個list

唔洗用大板啦,

如果係我, 玩大板多數係cpu過2000蚊以上先至會用大板, 大板玩普通u有d頭大身細feel..
隨非你打算超頻超好大,咁就一定用大板

如果玩依個我寧願用細板matx
同埋我會用asus

顯卡用58xx啦

[ Last edited by 紙羊 on 2010-6-22 at 16:46 ]

icic
但係我想要1002faex 個seek time
我隻1t hit 都成14 5ms
佢11 12ms
不過叫d sale 平d 味可以做到4.1k 有埋asus 張m4a88td-m usb3同埋1002faex

引用:
Originally posted by Aware at 2010-6-22 16:39:
頂,四核機都係4千幾
AMD 不嬲都係高性價比
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

你鍾意既 可以轉用 880G + SB850
有埋 Onboard Display
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
Originally posted by dom at 2010-6-23 00:16:
你鍾意既 可以轉用 880G + SB850
有埋 Onboard Display
睇下機主到時買左咩耳筒
就知有咩budget
如果佢買平就會出多隻x25-v

引用:
Originally posted by cheungmanhoi at 2010-6-22 05:00 PM:
icic
但係我想要1002faex 個seek time
我隻1t hit 都成14 5ms
佢11 12ms
不過叫d sale 平d 味可以做到4.1k 有埋asus 張m4a88td-m usb3同埋1002faex
睇完WD10EALS個效能, o左咀
想當年小弟入左隻1TB black(sata 3), 點鬼知同隻blue效能差唔多
返到貨應該都幾搶手
r

引用:
Originally posted by worminfo at 2010-6-23 00:38:

睇完WD10EALS個效能, o左咀
想當年小弟入左隻1TB black(sata 3), 點鬼知同隻blue效能差唔多
返到貨應該都幾搶手
番左貨先講
你隻1002faex@sb850?

引用:
Originally posted by cheungmanhoi at 2010-6-23 01:21 AM:

番左貨先講
你隻1002faex@sb850?
我都想
1002faex@sb600

前排諗住@marvell 9123, 點知張asus u3s6又唔生性
boot唔到機
r