[硬件] KB已J,血已出

引用:
原帖由 Tommi_Vercetti 於 2010-8-10 16:56 發表

Plum黑軸:$400
Filco 茶軸 (no N-Key rollover):$700
Where can I try this keyboard?

引用:
原帖由 Tommi_Vercetti 於 2010-8-10 16:56 發表

Plum黑軸:$400
Filco 茶軸 (no N-Key rollover):$700
如果Filco 要 support n-key 既話要幾銀

引用:
原帖由 刺青 於 2010-8-10 22:13 發表

如果Filco 要 support n-key 既話要幾銀
http://hk.user.auctions.yahoo.com/hk/user/keyboard.home
pls refer there, or check from 99hk.biz

so?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-8-11 09:05 發表
so?
我好想有呢張枱呀!
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-8-11 09:11 發表

我好想有呢張枱呀!
一般野黎o者

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-8-11 09:30 發表

一般野黎o者
真係要有番咁上緊地方先可以擺到

利蘭可唔可以講一講此 3個 ZONE 尺寸大約係幾多呀?

張枱真係幾正
我有位擺

唔知訂造呢張野大約要幾 $ 呢

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-8-11 09:57 發表
正丫

正WOR...我就咁一塊玻璃當枱
On her crocodile service
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-8-11 09:57 發表
要搵搵有冇尺先...

引用:
利蘭可唔可以講一講你個 3圍尺寸大約係幾多呀?

引用:
原帖由 19990035 於 2010-8-11 22:01 發表

利蘭可唔可以講一講你個 3圍尺寸大約係幾多呀?
update 係29 31 30 其實下圍係點計?