[硬件] Pad已Think

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-13 14:56 發表

其實呢, 我想見到類似 X61/X200 設計配 AMD ..
可惜X20X得Intel U

部 X100e 我唔用跟黎既系統
自己 Clean Install Win7 落去就無事
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-13 17:07 發表
部 X100e 我唔用跟黎既系統
自己 Clean Install Win7 落去就無事
你而家先知clean install既重要性?
我部X201clean install完仲要快啱啱爆機果陣幾成

引用:
原帖由 Aware 於 2010-8-13 17:13 發表

我部X201clean install完仲要快啱啱爆機果陣幾成
部機正常好多
快好多
不過無左部分 ThinkVantage 功能
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-13 14:56 發表

其實呢, 我想見到類似 X61/X200 設計配 AMD ..
算把啦 :shakehand

引用:
原帖由 Aware 於 2010-8-13 17:13 發表

我部X61T 已經大改到唔似原本部機

引用:
原帖由 孔明 於 2010-8-13 20:48 發表

我部X61T 已經大改到唔似原本部機
HW定SW先

引用:
原帖由 孔明 於 2010-8-13 20:48 發表

算把啦 :shakehand
AMD 要比機會佢
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 Aware 於 2010-8-13 21:05 發表

HW定SW先
HW and SW

L7500 , 4GB DDR2 , Hitachi 500GB 7.2Krpm , Intel 5300AGN / 6300AGN , SXGA+ IPS bPanel
SW : Windows 7 Ultimate 64bit

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-13 23:04 發表

AMD 要比機會佢
要人俾機會, 都要做得好先得 ....
將佢放去THINKPAD 既機度咪得個搞字.... 因間overheat , 續航力又唔夠 .....

引用:
原帖由 孔明 於 2010-8-14 07:39 發表

HW and SW

L7500 , 4GB DDR2 , Hitachi 500GB 7.2Krpm , Intel 5300AGN / 6300AGN , SXGA+ IPS bPanel
SW : Windows 7 Ultimate 64bit
痴L線
改到咁不如買新機仲好

引用:
原帖由 孔明 於 2010-8-14 07:41 發表

要人俾機會, 都要做得好先得 ....
將佢放去THINKPAD 既機度咪得個搞字.... 因間overheat , 續航力又唔夠 .....
AMD啲U同chipset idle都唔夠人黎

引用:
原帖由 Aware 於 2010-8-14 09:33 發表

AMD啲U同chipset idle都唔夠人黎
乜 Chipset idle 果時都係唔夠人黎咩 ?

引用:
原帖由 RT 於 2010-8-14 09:46 發表

乜 Chipset idle 果時都係唔夠人黎咩 ?
power consumption.
AMD兩樣係idle都輸。
Full Load就仲加唔洗講。