[硬件] [有圖-hd tune]The disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart

回復 #15 hungjoyee 的帖子

你隻wd 有無行sata i 定 ii ?

有行ii 拔走個jumper 佢

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-8-26 21:22 發表
你隻wd 有無行sata i 定 ii ?

有行ii 拔走個jumper 佢
聽日睇下先 , 用MATX CASE要除HDD要比較花時間

引用:
原帖由 賓尼._. 於 2010-8-26 20:54 發表
有圖有圖
慢到咁入得廠 ......
你找找個 WD Data Guard (或者 WD 原廠測試 HDD 軟件 , 你可以去 wdc.com Download )
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-26 23:23 發表

你找找個 WD Data Guard (或者 WD 原廠測試 HDD 軟件 , 你可以去 wdc.com Download )
明天試

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-8-26 21:19 發表
乜事 個圖 變咗今樣

有無換條線做 test ?

好少今樣跌速 仲有個speed 唔多正常喎
無....有時間試埋呢樣

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-26 23:23 發表

速度有無標準...如果無我又去NO.1開post圍攻代理

想問一下...系唔系呢個..岩唔岩使?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

用返3.5板HD Tune D數據正常反 , SATA線唔同左 , set機由245去左P55

引用:
原帖由 賓尼._. 於 2010-8-26 23:50 發表
想問一下...系唔系呢個..岩唔岩使?
會唔會 cable 有事 XD
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

回復 #23 賓尼._. 的帖子

換咗條線先啦

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-8-27 00:41 發表
換咗條線先啦
已換 , OS安裝中

加陣情況:
換左SATA線 , 好似正常

下次要買條正常少少sata 線 唔係出獲事

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-8-27 19:41 發表
下次要買條正常少少sata 線 唔係出獲事
屋企有一推sata線