[硬件] J & W 塊ITX 到左貨囉!

引用:
原帖由 fo2live 於 2010-10-2 15:11 發表
仲有, 玩過高清TV, 就發覺 780/785/790/890/880 硬解好唔夠力... 點都係要加咭最好..
呢個係大陸自訂制式 DMB-TH 問題......
又唔見歐制 DVB-T 美制 ATSC 有事?
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 無敵世麟 於 2010-10-2 17:25 發表
咩chipset?
唔arm 你
你要nForce 應該得塊 6150 ITX (我玩緊 )
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 ccw 於 2010-10-2 18:27 發表

高清TV at least 4650/5650
HD4670 高清 Very Good , 無爆格無疾格
夠晒力水又靚

Windows 7 @ TM 試過,  又用 Win7 MCE 試過 , MagicViewer 又試過
WinXP 就差d , 不過都係少問題過 Onboard
我可以講

HD4670 搭 ProHDTV Multi @ MagicViewer 真係無遇過爆格/疾格問題

Catalyst : 10.3 或以上 至 10.6

天然系長髮眼鏡娘 最高

有沒人買左?
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 dom 於 2010-10-4 21:54 發表

HD4670 高清 Very Good , 無爆格無疾格
夠晒力水又靚

Windows 7 @ TM 試過,  又用 Win7 MCE 試過 , MagicViewer 又試過
WinXP 就差d , 不過都係少問 ...
我一直都係 4650, 唔怪得一直都無咩事啦....

XD
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入