[硬件] ASUS F1 ITX MB

引用:
原帖由 dom 於 2011-8-4 12:42 發表
Gigabyte 有 DisplayPort mATX
http://www.gigabyte.tw/products/product-page.aspx?pid=3928#sp
我知呀, 但係從各方面睇都係Asus果塊好D, 就係衰在冇DP
我掙扎緊係咪應該唔好為左DP放棄咁多野

引用:
原帖由 LKNim 於 2011-8-4 12:44 發表

我知呀, 但係從各方面睇都係Asus果塊好D, 就係衰在冇DP
你係唔係用 dell mon 先? 如果唔係, 駛鬼理佢咩!
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

Re 錯post
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-8-4 12:48 發表

你係唔係用 dell mon 先? 如果唔係, 駛鬼理佢咩!
正是用有DP的mon

引用:
原帖由 LKNim 於 2011-8-4 19:15 發表

正是用有DP的mon
then you may use gigabyte

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-8-4 20:37 發表

then you may use gigabyte
DP同DVI主要分別係咪bandwidth唔同?
用U2311H唔會有bottleneck
手上有Spyder3Elite係咪用DP/DVI都係一樣?

如果無分別既話, 我唔要DP揀用料好似好D
因為部機主要係CAS用途, 電流乾淨程度對音響好重要

引用:
原帖由 LKNim 於 2011-8-4 22:46 發表

DP同DVI主要分別係咪bandwidth唔同?
用U2311H唔會有bottleneck
手上有Spyder3Elite係咪用DP/DVI都係一樣?

如果無分別既話, 我唔要DP揀用料好似好D
因為部機主要係CAS用途, 電流乾淨程度對音響好重要 ...
DP同DVI唔同規格, 好難比

引用:
原帖由 LKNim 於 2011/8/4 12:44 發表

我都知
ASUS 好邪惡
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴