[硬件] [FW]煙條CPU - 聯仔終於"良心" 發現

引用:
原帖由 小Ray 於 2011-8-9 19:54 發表
六月買左 2500K..

果然遲買平兩舊
Better than me,
bought 13-7 but cannot use till now.....

G620真係好抵玩

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-8-9 20:04 發表

睇你點比...
photoshop, game

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011-8-10 10:54 發表

photoshop, game
Photoshop = Intel

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-8-10 11:47 發表

Photoshop = Intel
雙核都KO 4核?

AND 想問.
如果想用盡多D RAM, 要找64BIT PHOTOSHOP?

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011-8-10 11:53 發表

雙核都KO 4核?

AND 想問.
如果想用盡多D RAM, 要找64BIT PHOTOSHOP?
Photoshop係好明顯對Intel CPU optimize, 同埋Photoshop多核支援唔太好

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-8-10 12:03 發表

Photoshop係好明顯對Intel CPU optimize, 同埋Photoshop多核支援唔太好
係?

我以為PHOTOSHOP個D多D 核會快D..

定係多D RAM SO  D?

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011/8/10 12:03 發表

Adobe個班垃圾 Programmer 收左唔知 Intel 幾錢
你望下個 Flash 越整越大食又廢就知
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-8-10 13:59 發表

Adobe個班垃圾 Programmer 收左唔知 Intel 幾錢
你望下個 Flash 越整越大食又廢就知
即係最平的 Core i3-2100 都OK了?

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011-8-10 13:22 發表

係?

我以為PHOTOSHOP個D多D 核會快D..

定係多D RAM SO  D?
係快d, 但scaling唔好

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011/8/10 21:08 發表

即係最平的 Core i3-2100 都OK了?
認真的
玩 Intel , 請愛用多一點錢 買 Core i5 - 2400 ( Quad Core )
唔係砌 ITX 的話, 請不要買 Core i3
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-8-11 02:57 發表

認真的
玩 Intel , 請愛用多一點錢 買 Core i5 - 2400 ( Quad Core )
唔係砌 ITX 的話, 請不要買 Core i3
+$700

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011-8-11 07:09 發表

+$700
你嘅想法同我好相似

引用:
原帖由 hamu278 於 2011-8-11 08:37 發表

你嘅想法同我好相似
2c4t mobile / power-aware既情況先有用...

引用:
原帖由 hamu278 於 2011-8-11 08:37 發表

你嘅想法同我好相似
你換左咩