[智能電話] 巨神…………

真係好巨

screen looks great

原來 GS2 係咁細部。

引用:
原帖由 lorym 於 11/11/2011 08:52 發表
原來 GS2 係咁細部。
still using 3.5" mon

去左玩demo, 本身用開 i9000, 個樣有8成似
s-note response time 係似番pda既觸感, 所以驚喜不大
可能玩熟左個app 會好d, 呢樣就期望吓小馬哥既包膠啦
好在佢lock 係個框裡面無得打橫睇, 唔係就真係毒發身亡

小馬哥有什麼贈品送呀?
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-11-11 10:50 發表
小馬哥有什麼贈品送呀?
無乜特別,
16GB MicroSD、ARM保護貼、鬆弛熊USB檯燈;
另外第一批貨有原裝Samsung皮套。

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-11-11 12:13 發表

無乜特別,
16GB MicroSD、ARM保護貼、鬆弛熊USB檯燈;
另外第一批貨有原裝Samsung皮套。
聽聞個 Samsung皮套 好 cheap, 好肉酸

男人始終都係鐘意「巨」!!

查實呢部係唔係一定可以上 4.0 (官方) 架?

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-11-11 18:14 發表
查實呢部係唔係一定可以上 4.0 (官方) 架?

root 左未??
今日戰敗了........托左部白色返屋企
仲要trade埋個I9000 ->xerpia ray

引用:
原帖由 setohoho 於 2011-11-13 00:05 發表
root 左未??
降grade

買完都有少少揼, 過部note root 俾titanium restore完之後真係無咩好挑剔
之前用i9000裝darky rom + widget locker攪到部機反應好慢
依家上網同電話功能分家, 睇吓頂唔頂得順用返ray 個mon d 色同用佢whatsapp啦

引用:
原帖由 setohoho 於 2011-11-13 00:05 發表
root 左未??
未root,
我用電話,習慣用一排摸熟先root同fine-tune………