[硬件] [FW] Synology DS1812+ NAS

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-2-6 18:02 發表

內地牛有保留
自己換隻seasonic 1U咪得囉

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-2-7 11:05 發表

自己換隻seasonic 1U咪得囉
同埋加 sata card 又係一個大問題
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-2-7 12:10 發表

同埋加 sata card 又係一個大問題
你要求咁高又真係無計

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-2-7 12:36 發表

你要求咁高又真係無計
無計, 如果以 LC 果個 CASE o黎睇, 一般 itx 根本無 8個 sata 頭咁多

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-2-7 15:27 發表

無計, 如果以 LC 果個 CASE o黎睇, 一般 itx 根本無 8個 sata 頭咁多
LSI 等緊你

引用:
原帖由 lctang 於 2012-2-7 22:32 發表

LSI 等緊你
都係咪搞

Seasonic 1U 80 Plus 250W Flex ATX

http://item.taobao.com/item.htm?id=14366719684
万由U-NAS N400存储机箱 热拔插机箱 NAS机箱 HTPC机箱 团购
价  格: 498.00元  

引用:
原帖由 lctang 於 2012-2-14 10:39 發表
http://item.taobao.com/item.htm?id=14366719684
万由U-NAS N400存储机箱 热拔插机箱 NAS机箱 HTPC机箱 团购
价  格: 498.00元  
咁你仲唔快 D 買       

引用:
原帖由 lctang 於 2012-2-14 10:36 發表
Seasonic 1U 80 Plus 250W Flex ATX
應該唔平喎!

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-2-14 10:43 發表

咁你仲唔快 D 買       
要8bay

引用:
原帖由 lctang 於 2012-2-14 10:55 發表

要8bay
你如果真係買, 咁到時先再通知我 la

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-2-14 11:33 發表

你如果真係買, 咁到時先再通知我 la
團購?

引用:
原帖由 lctang 於 2012-2-14 11:34 發表

團購?
我見你 e+ 都仲猶豫不決, 所以我先咁講, 如果團購我可以去 no. 1 果邊, 反正遲 d 九成又會開團

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-2-14 11:39 發表
我見你 e+ 都仲猶豫不決, 所以我先咁講, 如果團購我可以去 no. 1 果邊, 反正遲 d 九成又會開團
因為我要行 dual port 同 ITX 比較貴
如果可以 mATX 可以用番本身 E-350 + dual port lan card
所以未想出手住