[硬件] 請問 e+ 多唔多 itx mb 係有 6個 sata 頭呀?

Just want to confirm for zotac 775 itx, is the wifi sucks?

引用:
原帖由 jackli 於 2012-4-18 09:40 發表
塊板係唔係未賣街架?
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

ASUS ITX H77 is not out yet
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-4-19 10:50 發表

塊板係唔係未賣街架?
出左五六年嫁喇喎 :o)

引用:
原帖由 jackli 於 2012-4-19 17:07 發表

出左五六年嫁喇喎 :o)
塊板寫住 H77 + 前置 USB 3.0 喎  

hdd多過3個,用ITX無乜意義

引用:
原帖由 byleung 於 2012-4-18 17:32 發表
另外H55, H61 同H67 其實有咩大分別?
what purpose?

唔諗 UNAS case?

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-4-19 18:21 發表

what purpose?
一般上網, office用
最多睇下hd 片

好似仲未有賣街

咁搞法,A85 itx都有lu

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-5-18 11:26 發表
咁搞法,A85 itx都有lu
但個人覺得 intel 係比較穩定 d

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-5-18 13:02 發表

但個人覺得 intel 係比較穩定 d
我個server 用 AMD都唔知幾穩定...... (用你賣比我果粒低能U)

引用:
原帖由 GeN~XP 於 2012-5-18 14:04 發表

我個server 用 AMD都唔知幾穩定...... (用你賣比我果粒低能U)
AMD 其實我用落都 ok, 不過硬係覺得 intel 係穩定 d 姐

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-5-18 14:21 發表

AMD 其實我用落都 ok, 不過硬係覺得 intel 係穩定 d 姐
SB後,呢樣野好難話係