[智能電話] IP4s!!!

請問 show o左 Processing Items 係唔係唔會 cut order 架?
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

12/8 Order
Arrived at delivery facility As Of Dec 15, 2011 00:03
Arrived at delivery facility As Of Dec 15, 2011 03:22

今朝屋企應該會收到.. 要聽日先賣得..

引用:
原帖由 pk1667 於 15/12/2011 09:17 發表
請問 show o左 Processing Items 係唔係唔會 cut order 架?
no

引用:
原帖由 bebird 於 2011-12-15 09:43 發表

no
唉!

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-12-15 09:17 發表
PI=無事發生, 可cut 你可不 cut你

仲未收到 mail 呀!

Dec 15, 2011                 09:45                 Hkg - HKG                 With delivery courier - Hkg - HKG
唔知lunch前有冇,有既拎出葵芳睇下咩價..

放左啦 六千@葵芳  有d 開5900 /5800 有間唔收tim

我老婆嗰兩部黑色16shipped
Loli退散,御姐無敵

Ordered On Dec 14, 2011
Shipped on Dec 15, 2011
2 Black 16 GB,  crazy...

睇來出左ACK 都係畀人CUT單了...

引用:
原帖由 cracker 於 2011-12-15 15:10 發表
1214 ??  

引用:
原帖由 bondleung 於 2011-12-15 15:18 發表
睇來出左ACK 都係畀人CUT單了...
我得一部咁大把 , 唔好啦

引用:
原帖由 cracker 於 2011-12-15 15:10 發表
我上次又係咁 DEC 8 落 ORDER, DEC 10 派件

引用:
原帖由 XT 於 2011-12-15 16:01 發表

我得一部咁大把 , 唔好啦
我只係兩部咋!