[智能電話] Apple I4S @ Apple Store Online

我岩岩發現多樣野,ust alumni email 係可以 名.姓@xxxxx 同埋 login ID@xxxxx ,咁咪可以當兩個email

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-1-10 13:45 發表
炒iPhone...地址要多,信用卡要多,Email又要多!
最煩係地址
Loli退散,御姐無敵

引用:
原帖由 Godgundam 於 2012-1-10 13:47 發表

最煩係地址
地址我之前三張order都係送去公司.......咩都無改.......

仲係收到order 咋...

發現個 account 如果買過其他野好似會快D...

頂,另一個舊ac又係double order,無理由打兩次去架,同一個cs咪瀨野

引用:
原帖由 lctang 於 2012-1-10 13:50 發表
無喎,我有個brand new ID...

引用:
原帖由 lctang 於 2012-1-10 13:50 發表
我前兩日買左 ipod nano 咪又係PI 無信

at this moment,仲係得一個oa.......

We've received your order
...
..
.

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-1-10 13:45 發表
炒iPhone...地址要多,信用卡要多,Email又要多!
一般人最多咪公司+屋企,除非有米到好多個物業就另計。
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
我就係買過野...都係咁喎...
依家仲係未做...

引用:
原帖由 bluesky 於 2012-1-10 14:00 發表

我就係買過野...都係咁喎...
依家仲係未做...
lc講d野你都信

引用:
原帖由 Godgundam 於 2012-1-10 13:47 發表

最煩係地址
其實地址有好多個組合
中文
淨寫街號唔寫大廈名中文
淨寫街號唔寫大廈名英文
中文又可以寫: X樓X室 / X樓X座
英文可以寫: BLOCK X / FLAT X
我住果度係XX大廈,英文起碼有3個寫法
XX building
XX BLDG
XX Mansion
最正我屋企幢大廈係有兩個街號