[智能電話] 31-12-2011 蘋果交易現場 2012 大貨將至

引用:
原帖由 siupy 於 2012-1-8 00:59 發表

其點解會咁?
五六日:西價  <---多人放...因為放假
四:好價 <---自己d貨都冇乜....要搶
一二三:普通價 <--- 冇乜所謂....

仲諗緊...今日定聽日先出.....

引用:
原帖由 Heee 於 2012-1-8 11:22 發表

五六日:西價   
分析得幾好
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

今日好似都有六千樓上

個post都搵唔到..原來過左黎...

今日st 地下 gold apple 6080出左2部了....
始終開左包...

引用:
原帖由 Heee 於 2012-1-8 20:59 發表
個post都搵唔到..原來過左黎...

今日st 地下 gold apple 6080出左2部了....
始終開左包...
6080都好價啦
我唸緊星期三先放, 到時個價應該有6130, 扣左開盒都應該有6100

而家iTrade仲可以CWB交收, 交通都慳番, 唔使同人迫

引用:
原帖由 bondleung 於 2012-1-8 21:46 發表

6080都好價啦
我唸緊星期三先放, 到時個價應該有6130, 扣左開盒都應該有6100

而家iTrade仲可以CWB交收, 交通都慳番, 唔使同人迫
驚23/12既apple貨...同埋10-12號另外一輪既smt貨.....仲有13號大陸貨.....

引用:
原帖由 Heee 於 2012-1-8 22:05 發表

驚23/12既apple貨...同埋10-12號另外一輪既smt貨.....仲有13號大陸貨.....
23/12 都好似唔多
10-12 都唔叫大貨, 因為我係7-10, 個陣都已經得番16GB白色, 好似之後都冇曬16..
13 既大陸貨, 好似冇WIFI (更正, 係有既..)

咁即係13號之前要走啦..

引用:
原帖由 bondleung 於 2012-1-8 22:42 發表

23/12 都好似唔多
10-12 都唔叫大貨, 因為我係7-10, 個陣都已經得番16GB白色, 好似之後都冇曬16..
13 既大陸貨, 好似冇WIFI (更正, 係有既..)

咁即係13號之前要走啦.. ...
係啦....smv機早走早著....

話事話.....
今日問條smv友....佢話ipad唔可以用張micro sim卡......

其實事實係唔係呢???

因為老細有部64g 3g ipad2
如果得...送左比佢好過益st 9

引用:
原帖由 Heee 於 2012-1-8 23:35 發表

係啦....smv機早走早著....

話事話.....
今日問條smv友....佢話ipad唔可以用張micro sim卡......

其實事實係唔係呢???

因為老細有部64g 3g ipad2
如果得...送左比佢好過益st 9
...
佢吹水咋..
最多要TUNE APN者, 唔會用唔到架...

SMT張SIM,其他non-iPhone device應該得....
反而SMT佢有個plan係只供iPad用,其他機真係唔work

原來自取要去官塘
仲以為長沙灣

Jan 09, 2012                   11:43                   Hkg - HKG                   Processed - Hkg - HKG

佢今日派唔派到o架...