[硬件] 限米煮限飯

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-8-16 17:29 發表

pc-v354
用呢個既話粒u要轉x2 245........

如果轉x4,有無邊粒好介紹?即係性價比好d

引用:
原帖由 terryho666 於 2010-8-16 11:41 發表
產品名稱 單價 件數 價錢
1. AMD PHENOM II X6 ADVHDT55TFBGRBOX 1055T CPU [AM3] BOX 盒裝 HK$ 1539 1 HK$ 1539
2. ASRock 880GMH/USB3 R2.0 AMD 880G,DDR3,USB3.0,M.ATX M/B HK$ 610 1 HK$ 610 (有無M.ATX版 ...
Display 卡唔建議 Galaxy 隻風神
好鬼嘈......
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2010-8-16 15:40 發表
張mb
一定要matx?
如果唔係的話用870extreme 3啦
細case 要裝460唔難
cm 341
5970都裝到
唔好
用我塊 ATX ASUS M4A87TD EVO
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-16 19:51 發表

Display 卡唔建議 Galaxy 隻風神
好鬼嘈......
更新左bios未...

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-16 19:52 發表

唔好
用我塊 ATX ASUS M4A87TD EVO
我全新

引用:
原帖由 賓尼._. 於 2010-8-16 19:55 發表

更新左bios未...
已經 Up 左
成部機最嘈係佢
最後可能找 Frankie 買張 MSI GTX460 賣鬼左張 Galaxy 算
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-16 20:02 發表

已經 Up 左
成部機最嘈係佢
最後可能找 Frankie 買張 MSI GTX460 賣鬼左張 Galaxy 算
換把高轉速少少的fan 做CPU FAN ...搞掂

唔超買x4係咪945好d?

引用:
原帖由 terryho666 於 2010-8-18 09:44 發表
唔超買x4係咪945好d?
咁講法955 965 會仲開心D 睇個人需要