[硬件] 買咩router好

引用:
原帖由 真.飛鳥 於 2011-2-3 00:58 發表

係ddwrt先有

想scan就要買broadcom based 既先可以做到
oh~
真唔方便
咁如果我要scan,又走去插番落pc呀?咁姐係有=冇

引用:
原帖由 toby 於 2011-2-3 01:09 發表

oh~
真唔方便
咁如果我要scan,又走去插番落pc呀?咁姐係有=冇
買N16

不過個scanner software我都未試過...

引用:
原帖由 LKNim 於 2011/2/2 11:43 發表

呢隻$4xx都OK喎

有冇唔掂成咁

一直都想換Gigabit但行得走得冇藉口,琴日刷死左終於有藉口
QC一回post果隻$7xx我即刻灰左
lctang回完就更灰

因為我用緊果隻只係$2xx ...
1043ND 我用緊
個 QoS 頂得順港女妹 d 變態 BT
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-2-3 14:08 發表

1043ND 我用緊
個 QoS 頂得順港女妹 d 變態 BT
點set法? 交流下

去完大嶼山返黎,多左兩頁...
SSP到幾多號先會開返?

媽津貼$500俾我買router,考慮緊$4xx定$7xx好...

引用:
原帖由 LKNim 於 2011-2-3 17:17 發表

媽津貼$500俾我買router,考慮緊$4xx定$7xx好...
貼多兩舊水買N16啦

引用:
原帖由 LKNim 於 2011-2-3 17:17 發表

ssp 初四就開, 但如果想開齊最少等到初七八就穩陣 d
香港已經完了!
http://www.no3b.net

唉,睇黎直接買N16好D
抗毒比較辛苦,直接受左佢唔洗再俾你地係咁落毒

N16係咪漢科做架?邊間有賣?

引用:
原帖由 真.飛鳥 於 2011-2-2 15:58 發表

NO.1果邊有人寫o左個set法 @ ddwrt
我係講原廠firmware
DD-WRT由我第一日正式用已經flash咗

話時話我最近完全見唔到SSP有ASUS Router賣,乜事

引用:
原帖由 Aware 於 2011-2-3 20:47 發表
話時話我最近完全見唔到SSP有ASUS Router賣,乜事
要問下先有

其實係邊間代理
如果係漢科我可以搵FD問下...

講開router
買ASUS N16 好定 白粉佬隻wzr-hp-g300nh 好
wzr-hp-g300nh d人話FLASH 左DD WRT之後, HKBN拿到ip 但上唔到網...  

引用:
原帖由 刺青 於 2011-2-6 19:17 發表
講開router
買ASUS N16 好定 白粉佬隻wzr-hp-g300nh 好
wzr-hp-g300nh d人話FLASH 左DD WRT之後, HKBN拿到ip 但上唔到網...  
ASUS N16

引用:
原帖由 刺青 於 2011-2-6 19:17 發表
講開router
比得起當然N16好