[硬件] [急問] 個fd急住出機

咪住先
H67/P67 唔係有問題咩

引用:
原帖由 真.飛鳥 於 20/2/2011 01:48 PM 發表
咪住先
係呀,所以我比i5 750你

引用:
原帖由 wai-3-love 於 2011-2-20 13:52 發表

係呀,所以我比i5 750你
同佢傾完

轉1055t

引用:
原帖由 真.飛鳥 於 2011-2-20 13:55 發表

同佢傾完

轉1055t
終於轉去amd 啦

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2011-2-20 13:57 發表

終於轉去amd 啦
佢張舊CARD係XFX9600GSO , 而家用GT440會唔會downgrade

引用:
原帖由 真.飛鳥 於 2011/2/20 13:11 發表

始終同人地出機 , AMD 唔係首選
同埋對上一次出AMD唔知點解有獲 , 儘量唔想有不必要既事發生
我出 AMD 少鑊過 Intel
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 真.飛鳥 於 2011/2/20 13:38 發表

AMD 個 LIST 好完美

煙條就諗爆頭
一早都話 AMD - Smarter Choice
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 lctang 於 2011/2/20 13:42 發表
食煙差唔多價咋喎

AMD PHENOM II X6 HDT55TFBGRBOX 1055T CPU [AM3] BOX 盒裝                HK$ 1368  >> i5 2300 >> + 200      
ASUS M ...
塊板 唔一定要 870 , 要 880G
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2011-2-20 14:30 發表

一早都話 AMD - Smarter Choice
又賣廣告
香港已經完了!
http://www.no3b.net

引用:
原帖由 真.飛鳥 於 2011/2/20 13:48 發表
咪住先
有 BUG , SATA II port 會玩玩下慢慢死亡
唔怕死 / Data loss 咪用囉
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 真.飛鳥 於 2011/2/20 14:00 發表

佢張舊CARD係XFX9600GSO , 而家用GT440會唔會downgrade
天然系長髮眼鏡娘 最高

比我就
asrock 870extreme3
8g ram
1t hitachi
其他拎哂去買5770

引用:
原帖由 dom 於 2011-2-20 14:33 發表

因為佢話佢 LOAD 完WINDOWS XP , 入DESKTOP果陣就花晒晝面
唔知係咪 DISPLAY CARD 出事

但佢無叫我CHECK機, 直接話UPGRADE就算數

引用:
原帖由 dom 於 2011-2-20 14:32 發表

塊板 唔一定要 870 , 要 880G
why?

講開又講, 學校D i5機得2核
6+8+9 = 23
狼當道了!!!!!