[硬件] dom又開戰

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-7-27 07:14 發表

明年應該2間廠都做到2者都有
邊兩間先?
而家基本有外置果陣就係漏電怪.

I都做到前同後就好啦.

引用:
原帖由 Henry 於 2011-7-27 07:18 發表

邊兩間先?
而家基本有外置果陣就係漏電怪.
intel and amd
當intel同amd真係發力玩mobile computing
power consumption即刻插水 (SB and Llano)

唔通arm咩

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-7-27 07:20 發表

intel and amd
當intel同amd真係發力玩mobile computing
power consumption即刻插水 (SB and Llano)

唔通arm咩
ARM行個Android都疾下疾下,點用得落手.

希望Intel個IGP生生性性,始終到HD6850M/GT555M呢一段用Bandwidth都唔算好勁,內顯應該可以趕得上.

屋企打機買卡, 公司用我都g35
唔打機 VGA 卡又有乜用?

引用:
原帖由 Henry 於 2011-7-27 07:35 發表

ARM行個Android都疾下疾下,點用得落手.

希望Intel個IGP生生性性,始終到HD6850M/GT555M呢一段用Bandwidth都唔算好勁,內顯應該可以趕得上.
過3-4代都或者得既

引用:
原帖由 bebird 於 2011/7/26 17:38 發表

I've never 死 U, regardless intel or AMD.
我認我死過
自家 U 死過粒 9850BE
舊公司 帶翻去試板 , d 可憐既開核U 被同事唔知頭唔知路拿去試壞板整死左超過 十粒
(無陰公....有d 重要好超既 C2 , 粒 425 開到 6MB L3 開到四核上到4GHz )
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 Henry 於 2011/7/27 07:13 發表

要mobility個用電好重要,所以notebook要前者就夠.
要插電高效能,都係買DTR搭勁卡實際.(我要打NFS)
我部小鏡號 做唔到前者, 做到後者 , HD4225 玩到下game
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 fish! 於 2011/7/27 09:11 發表
屋企打機買卡, 公司用我都g35
唔打機 VGA 卡又有乜用?
你試下用 G41 開個 Flash 無加速
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 wai-3-love 於 2011-7-26 17:40 發表
跟本U就係最難死既硬件之一 (除非有人硬膠膠唔裝HS)
e度有個米王熊死左

引用:
原帖由 Henry 於 2011-7-27 07:13 發表

要mobility個用電好重要,所以notebook要前者就夠.
要插電高效能,都係買DTR搭勁卡實際.(我要打NFS)
你係all or none果隻想法
qc係想唔要all都想要番果一毫

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-7-27 07:07 發表

最好係唔插電用得耐
插電就高效能 (我需要一點GPU效能)

我部x301做到前者做唔到後者...
呢樣野 SONY 部Z 咪做到o羅

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2011/7/27 12:33 發表

e度有個米王熊死左
煙條都死 U
天然系長髮眼鏡娘 最高

中低階當然係AMD抵玩
玩高階冇必要考慮AMD,人地有錢根本唔使考慮性價比.

blue screen

引用:
原帖由 rai 於 2011-7-27 14:00 發表

呢樣野 SONY 部Z 咪做到o羅
i7-2620.
重要得1.1kg.
底座加6650M....