[硬件] Sandisk Ultra 120GB SATA II SSD 僅售 $799

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-3-29 17:48 發表

折返了嗎?
出到火碳
我本身都要去拎個case

SATA II is fine for Kagami "Gen 1" ( It's SATA-150 only)
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

咁會唔會慢過 ADATA S599 SSD 呀?
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

睇到呢個開箱文, 睇落可以入o黎玩下喎
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &extra=page%3D1

引用:
原帖由 lctang 於 2012-3-29 17:25 發表
我估同我用緊個隻intel 一樣咁慢
我隻intel又係愈用愈慢
到後來開個ie仲慘過普通HDD
(可能同windows太耐有關)
昨晚用小馬馬隻m4重裝
完全兩個世界

引用:
原帖由 siupy 於 2012-3-30 14:32 發表

昨晚用小馬馬隻m4重裝
完全兩個世界
天與地?
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 siupy 於 2012/3/30 14:32 發表

昨晚用小馬馬隻m4重裝
完全兩個世界
用 >50% 容量會減速
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-3-30 15:18 發表

隻隻都係咁? :shakehand
~成日唔夠訓的鬼~

等M3pro再跌時入隻玩...
S599去notebook ...

引用:
原帖由 dom 於 2012-3-30 15:18 發表

唔怪得
我80G用淨9G

引用:
原帖由 siupy 於 2012-3-30 15:32 發表

唔怪得
我80G用淨9G
咁就抵死 la

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-3-30 15:36 發表

咁就抵死 la
如果咁計
買隻120G
其實得60G用?
~成日唔夠訓的鬼~

引用:
原帖由 hkccw 於 2012-3-30 15:38 發表

如果咁計
買隻120G
其實得60G用?
緊係唔係 la, 如果咁計, 只係用多過 50% 會有影響姐, 但用到 8-90% 就真係有大影響 la
(其實傳統 hdd 都係一樣情況, 只用要去到 90% or up 先出現姐)

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-3-30 15:47 發表

緊係唔係 la, 如果咁計, 只係用多過 50% 會有影響姐, 但用到 8-90% 就真係有大影響 la
(其實傳統 hdd 都係一樣情況, 只用要去到 90% or up 先出現姐)
我知道如果去到80-90%當然會有問題
但儲存量過50%已經有影響就
~成日唔夠訓的鬼~

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-3-30 15:47 發表

我隻60g 用左55gb了