[硬件] SHURE SE102 $299 (已入手~!抵~!!)

http://www.hkepc.com/forum/viewt ... p;extra=&page=4

10年既電腦展都做緊呢個價

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-7-8 00:28 發表

根本就係一隻e2c, 你話呢?
e2c,我唔覺得真係同價位冇對手,原價黎講唔算話特別出色,但賣299又真係超值,應該都少有對手

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-7-8 00:34 發表

我對呢方面冇研究,所以先至要問你地正唔正…
e2c 以專業級耳機來講, 根本只係初階入門,
但如果同一般耳機來講, 就會殺晒

講得簡單d
唔識聽的人就嚇死
識聽的人就笑死

引用:
原帖由 符碌 於 2012-7-8 00:36 發表

e2c,我唔覺得真係同價位冇對手,原價黎講唔算話特別出色,但賣299又真係超值,應該都少有對手
如果賣原價6xx - 7xx 的話,
我買Westone 1 好過

但而家賣$299, 性價比立即提升不少

順便問下,Sennheiser又點呢?
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-7-8 00:45 發表
順便問下,Sennheiser又點呢?
有錢既,
買第一頁都有特價的 10PRO 啦
包冇後悔

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-7-8 00:49 發表

有錢既,
買第一頁都有特價的 10PRO 啦
包冇後悔
冇錢的話,Sennheiser果d平價型號得唔得?會唔會性價比太低?
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-7-8 00:52 發表

冇錢的話,Sennheiser果d平價型號得唔得?會唔會性價比太低?
冇錢的話, 我會選擇SE102 (e2c)
始終都係專業級耳機

有圖有真相

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

個陣阿A末搞過圑購個只邊個VERSION

引用:

akg k240啦

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-7-8 00:56 發表

始終都係專業級耳機

有圖有真相
肯定好快畀人買哂!
各位吹部友多多保重!

引用:

冇錢,買開放式耳塞,sennheiser mx760唔知仲有冇貨,仲有隻sony e888,不過又係唔知仲有冇貨

引用:
原帖由 符碌 於 2012-7-8 01:11 發表

冇錢,買開放式耳塞,sennheiser mx760唔知仲有冇貨,仲有隻sony e888,不過又係唔知仲有冇貨
e888, 依隻野比mingo D 人插到七彩

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-7-8 00:56 發表

始終都係專業級耳機

有圖有真相
名叫專業級
sony專業級,最平o個隻ex310,都只係三百幾

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-7-8 01:12 發表

e888, 依隻野比mingo D 人插到七彩
我又完全唔覺得差,佢地成日都鍾意捧某d耳機踩某d耳機