而家出幾錢? Galaxy note 2

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2013-1-5 19:07 發表

咁唔通要搵Sharp傾sponsor?到時Sharp送幾部山寨貼牌機…
sony都好吖

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2013-1-5 19:07 發表

咁唔通要搵Sharp傾sponsor?到時Sharp送幾部山寨貼牌機…
sharp有出1080p機嘅

日版 sharp...

可以幫你睇下重有冇offer便D....不過星期一先睇到
3DS FC: 1864-9606-5181
(Pokemon XY + MH4)

引用:
原帖由 hkfullhouse 於 5-1-2013 10:02 PM 發表

引用:
原帖由 hkfullhouse 於 2013-1-5 22:02 發表

頭先去始創睇見到d 7“打到電話山寨野賣1100蚊

不過512m ram

引用:
原帖由 hkfullhouse 於 2013-1-5 22:02 發表
順便幫我望望

引用:
原帖由 G544 於 2013-1-6 14:52 發表

不過512m ram
等港版 小米2 啦~

引用:

不過512m ram
果d就咪諗啦,好快你就會後悔。
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:

不過512m ram
高登有檔買山寨機,1300左右有1GB, MTK6577,4.8-5.5寸mon,

頭先去dsc 見到tab 2 7inch 3g 版都係2598

如有平plan 順個便睇埋

應該會買呢部了

其實之前誤會左note 係七吋

引用:
原帖由 G544 於 2013-1-6 16:55 發表
頭先去dsc 見到tab 2 7inch 3g 版都係2598

如有平plan 順個便睇埋

應該會買呢部了

其實之前誤會左note 係七吋
竟然要tab2?
"All animals are equal, but some animals are more equal than others."

引用:
有冇nexus 4 plan.3個個收左皮