[智能電話] iPhone 4s 已經入手...

英文差嘅日本人,真係畀siri玩死

日本人發唔倒O音既問題同香港人發唔倒R音既問題一樣..

廣東音英文難唔到Siri

引用:
原帖由 VC@home 於 2011-10-15 10:22 發表

所以我話要自用唔介意代買...
但如果想炒就唔好諗啦..
琴日用coupon 買多部...下個月返去做埋tax refund 部機5.3k 左右落樓...

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-10-15 10:41 AM 發表
廣東音英文難唔到Siri
港式英文都係收皮
時得時唔得

引用:
原帖由 dannyboy 於 2011-10-15 11:16 發表

港式英文都係收皮
時得時唔得

1OmZgrZ2eXc
2kEspsl-K0c
8DNyipNVCtI
F6SlzodC4mU
個AI 真係幾勁~

香港最快幾時有?

Siri 會聽得懂中文(但中文是指普通話?廣東話?).....

請稍等,2012年就可以了...

"Siri,我想搵長毛"
"Ricky,我搵到附近有幾間理髮店"

引用:
原帖由 {KeViN} 於 2011-10-15 11:07 發表

琴日用coupon 買多部...下個月返去做埋tax refund 部機5.3k 左右落樓...
你咁岩有飛返HK?

引用:
原帖由 VC@home 於 2011-10-16 07:58 發表

你咁岩有飛返HK?
係呀
到時仲有水位就落多一兩部

引用:
今天先達廣場人山人海,原來是因為首批 iPhone 4S 水貨已經火速運到(昨天才開賣呢!),平時已經夠擠迫的走廊有部份更是水洩不通。想搶鮮嗎?那就要付出代價喔:16GB 版本為港幣 10,500 元 (約新台幣 40,900 元)起,而且白色版會再貴一點點;遠高於澳洲 799 澳元 (港幣 6,430 元 / 新台幣 25,000 元)起的售價。

Processing Items  Dispatched: 1 - 2 Weeks Delivers 20 Oct, 2011 - 27 Oct, 2011

TNT 突然神速
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 {KeViN} 於 2011-10-17 19:08 發表
TNT 突然神速

極速插水
16G跌到落75-78