[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

北海又正常翻d 速度
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

意外撞岸
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

倫敦又賣唔到好價.........
阿姆又有人倒貨 , 連格羅寧根都係
天然系長髮眼鏡娘 最高

之前入個堆天鵝絨原價太貴了 *150%* 買入
賺唔到 > $40k ....
天然系長髮眼鏡娘 最高

還是賣不了
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-29 01:59 發表
還是賣不了
下次買平少少...

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-29 02:09 發表

下次買平少少...
價回復正常了
但係由於入貨價過高, 都係loss
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-28 21:57 發表

我入 Game 啦
LL 係邊個國家人
西班牙
玩左一陣都係轉返去戰服..
戰48了

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-29 02:16 發表

西班牙
玩左一陣都係轉返去戰服..
戰48了
我係荷蘭人
天然系長髮眼鏡娘 最高

頭先跟 QC 船係北海行行下 遇到大鯊魚
食左我  4 個船員走
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-29 02:22 發表
頭先跟 QC 船係北海行行下 遇到大鯊魚
食左我  4 個船員走
放心啦..
你冇幾多機會比鯊魚食

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-29 02:25 發表

放心啦..
你冇幾多機會比鯊魚食
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-29 02:29 發表

換到中大型船.. 佢就食唔倒你..
btw 假如你戰服要船就搵我啦.. 我隻小號已經轉返船匠職..

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-29 02:31 發表

換到中大型船.. 佢就食唔倒你..
btw 假如你戰服要船就搵我啦.. 我隻小號已經轉返船匠職..
但係我要訓覺了
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-29 02:31 發表

但係我要訓覺了
訓啦
我聽日早d起身