[硬件] 已售!

引用:
原帖由 dom 於 2011-3-23 13:30 發表
LKNim 要唔要試機
要既話 可以上office 試
我想唔出閘

引用:
原帖由 dom 於 2011-3-23 14:16 發表
LKNim 你想我拿上 A Shop 定係 過我office 試機
A shop旁個MTR得唔得

引用:
原帖由 LKNim 於 2011/3/23 14:17 發表

A shop旁個MTR得唔得
記得帶袋拿機
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-3-23 14:15 發表

最壞情況連美幸小鏡都要賣
dom 兄
其實呢D情況, 最壞應該都係員工同公司各食一半
如果食哂條數, 我覺得間公司似係明屈你多D喎
我覺得公司都有責任喎

引用:
原帖由 dom 於 2011-3-23 14:23 發表

記得帶袋拿機
OK
仲以為你有埋袋添
上次有個賣家唔講,佢真係就咁空手拎住盒底板搭西鐵俾我

引用:
原帖由 dom 於 2011-3-23 14:15 發表

最壞情況連美幸小鏡都要賣
唔係掛! 去到咁大鑊!
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-3-23 14:29 發表

dom 兄
其實呢D情況, 最壞應該都係員工同公司各食一半
如果食哂條數, 我覺得間公司似係明屈你多D喎
我覺得公司都有責任喎
我都唔覺得你要賠,
上勞工處囉~~

你寄到上去唔見左, 關你咩事~~~

引用:
原帖由 irvingtin 於 2011-3-23 14:41 發表

我都唔覺得你要賠,
上勞工處囉~~

你寄到上去唔見左, 關你咩事~~~
我都係咁話
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

最多一半數
但係條數都唔細啦
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

上寫字樓拿貨一回事
唔該唔好揚我係邊度做就得 w2
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 kcwk 於 2011-3-23 12:06 發表
dom 姐 , 我想要
AMD Athlon II X3 445
ASRock A785GM-LE
4GB (2GB x2) DDR2-800 Team Elite RAM (首選)  或者 A-DATA 1GB x2 (2GB) Gaming DDR2-800

ps 如果 lc 想要 ASRock A785GM-LE, 可以讓比佢先 ...
我唔要板 要 散熱

引用:
原帖由 lctang 於 2011/3/23 15:37 發表

我唔要板 要 散熱

得啦
是但, 要錢唔要貨

咁我賣板/config 比 kcwk
天然系長髮眼鏡娘 最高

AMD Athlpon II X2 260
Zotac GeForce 8200 ITX
MINIX LX-01  w/ "200W" Case

how much, dom?

1) How long LX01 power supply is used?
2) MB can use X2 260?
3) CPU have original fan + warranty?

引用:
原帖由 bebird 於 2011/3/23 17:40 發表
AMD Athlpon II X2 260
Zotac GeForce 8200 ITX
MINIX LX-01  w/ "200W" Case

how much, dom?

1) How long LX01 power supply is used?
2) MB can use X2 260?
3) CPU have original fan + warranty? ...
1. 買左接近兩年, 但係其實2010 年家中電視換左 HDTV 之後好少用(除左世界杯個陣用黎睇有線 )
2. Yes Sure , 塊板最高支援到 95W (我唔會建議你安 95W 落 LX-01 , 散熱配套唔夠頂的 !
3. 唔駛換風扇 , LX-01 係可以直上原裝扇的 , 粒 U 有盒 , Xander 保用 靚仔
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2011-3-23 11:42 發表

rai 少 , 今晚可以 trade
sorry dom, 返工上唔到網, 睇唔到
你打我手機啦~ thx~