[智能電話] iphone 4 交易現場 : 10/12 $6200 - 6240

引用:
原帖由 rickywk 於 2010-11-19 20:27 發表

入返o的cash入去先囉
d cash已經變曬現貨
仲諗住呢個星期六日內走, 點知都趕唔切

呢個時候就係顯示友情力量有幾強既時候

岩岩扔左兩部... 5950...
不過收 CHEQUE... 有D 驚...
賣完之後先覺得自己傻, 咁多間可以比現金, 偏偏要賣比間冇現金既...
聽日朝早九點即刻去入錢先... 好驚彈票...=0=

前幾日, 第一次去問收 6080, 結果而家跌價, 兩部就冇左 260...

引用:
原帖由 kof2003 於 2010-11-19 20:53 發表
岩岩扔左兩部... 5950...
不過收 CHEQUE... 有D 驚...
賣完之後先覺得自己傻, 咁多間可以比現金, 偏偏要賣比間冇現金既...
聽日朝早九點即刻去入錢先... ...
5950洗乜收票?

下次千祈唔好喇....

引用:
原帖由 rai 於 2010-11-19 21:01 發表

5950洗乜收票?
所以賣完之後覺得自己好傻...

收支票真係有風險
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-19 21:47 發表
收支票真係有風險
真係唔知點解當初突然間會接受收支票.... 個價又唔係特別高..
聽朝朝早九點即刻去入錢, 個間都算係大舖 (地下電梯隔離個間...), 應該冇問題掛

引用:
原帖由 kof2003 於 2010-11-19 21:49 發表

真係唔知點解當初突然間會接受收支票.... 個價又唔係特別高..
聽朝朝早九點即刻去入錢, 個間都算係大舖 (地下電梯隔離個間...), 應該冇問題掛
個個去ST放機,都講明要現金,冇就走人。
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-19 22:06 發表

個個去ST放機,都講明要現金,冇就走人。
越講越驚.......銀行聽日可唔可以知道會唔會彈票架.....=0=

睇番張單, 間野叫友誠有限公司...

引用:
原帖由 kof2003 於 2010-11-19 22:21 發表

越講越驚.......銀行聽日可唔可以知道會唔會彈票架.....=0=
銀行星期六好似唔做支票相關服務,因為星期六冇Clearing,要星期一先入到。
各位吹部友多多保重!

是日回收價 : 5800 - 5950 ?

引用:
原帖由 孔明 於 2010-11-21 22:21 發表
是日回收價 : 5800 - 5950 ?
聽日好多人收上星期四訂果d貨,估計ST/收機佬又會乘機壓價,小心!
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-21 22:35 發表

聽日好多人收上星期四訂果d貨,估計ST/收機佬又會乘機壓價,小心!
咁我係應該走定留好?
星期一既價唔係應該好d???

引用:
原帖由 孔明 於 2010-11-21 22:36 發表

咁我係應該走定留好?
聽日睇下收機佬開乜價先啦,開得太低咪等等,同佢博一博囉。

我聽日都應該有機收。
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-21 22:37 發表

聽日睇下收機佬開乜價先啦,開得太低咪等等,同佢博一博囉。

我聽日都應該有機收。
我聽日帶定哂出去 .. 睇下佢地收咩價先