[硬件] 有冇2.1 Speaker可以推介

我用緊USB供電嘅2.1喇叭,可能USB電力不足,低音比同型號濕電版本弱.

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-1-19 12:12 發表

都係醒下先
1K內呢個唔錯
http://store.apple.com/hk/product/H1044ZM/A?fnode=MTY1NDA0MA
但佢無second aux-in

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-1-19 12:09 發表
呢隻野豆潤咁...得唔得架

引用:
原帖由 cainester 於 2012-1-19 12:15 發表

睇 review

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-1-19 12:10 發表

micropod已經唔岩樓主口味....
bass
仲有隻icon, 而家咁既價已經相當唔值, 貴到痺
icon 的確係out左...但係夾人聲好正~
之前係 no.1 有人放緊 850...

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-1-19 12:13 發表

但佢無second aux-in
咁都要搵下

引用:
原帖由 cainester 於 2012-1-19 12:15 發表

理得佢得唔得, 5K我擺係度型在先, 吹呀!
以size黎講好得, 以價錢黎講好唔得
以我黎講, 即係得個望字

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-1-19 12:16 發表

咁都要搵下
我自list o個堆有(Remote有一個3.5 input就得,因為我部PS3由U2411個HDMI出3.5)

引用:
原帖由 setohoho 於 2012-1-19 12:16 發表

icon 的確係out左...但係夾人聲好正~
之前係 no.1 有人放緊 850...
850二手我覺得都好貴

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-1-19 12:17 發表

理得佢得唔得, 5K我擺係度型在先, 吹呀!
以size黎講好得, 以價錢黎講好唔得
以我黎講, 即係得個望字
去 showroom 試下

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-1-19 12:18 發表

我自list o個堆有(Remote有一個3.5 input就得,因為我部PS3由U2411個HDMI出3.5)
你唔考慮PS3 專用既soundbar?
1.3K, 唔係好大條

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-1-19 12:16 發表

咁都要搵下
bose啦有買貴無買錯

我個fd 買左set... 聽佢玩 bf3 d 槍聲不知幾爽

引用:
原帖由 lctang 於 2012-1-19 12:15 發表

睇 review
有冇link 介紹下
我都想睇下有咩咁巴閉...4k幾買2個汽水罐

引用:
原帖由 kclee514 於 2012-1-19 12:19 發表

bose啦有買貴無買錯

我個fd 買左set... 聽佢玩 bf3 d 槍聲不知幾爽
試左真係中毒
都幾後悔個時手上有300蚊coupon, 唔去bose拍板買

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-1-19 12:18 發表

你都係儲多少少蛋蛋
一部有 HDMI in 既 speaker / amp 已經差好遠