[硬件] 有冇2.1 Speaker可以推介

Bose喇叭...
暫時搵唔到一千有找嘅型號

引用:
原帖由 lctang 於 2012-1-19 12:20 發表

你都係儲多少少蛋蛋
一部有 HDMI in 既 speaker / amp 已經差好遠
我張檯/房無位呀!

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-1-19 12:20 發表

試左真係中毒
都幾後悔個時手上有300蚊coupon, 唔去bose拍板買
聽歌佢又無乜特別... 係個 bass 真係會上癮... 係好實在既bass

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-1-19 12:18 發表

你唔考慮PS3 專用既soundbar?
1.3K, 唔係好大條
都可以考慮下,不過我睇佢都佢有低音無晒高音,因為Game偏向型

D野咪放係 sound bar 上面

約948.2毫米 x 75毫米x 40毫米

引用:
原帖由 lctang 於 2012-1-19 12:24 發表
D野咪放係 sound bar 上面
我連Mon.都無位放

引用:
原帖由 kclee514 於 2012-1-19 12:22 發表

聽歌佢又無乜特別... 係個 bass 真係會上癮... 係好實在既bass
Companion 幾 ?

引用:
原帖由 cainester 於 2012-1-19 12:25 發表

Companion 幾 ?
我估係3/5

請問如果 2台 PC + 兩者都係行 DUAL MON 的話, 咁應該點駁呢條 SOUND BAR 呀?

HT-CT550W
http://www.sonystyle.com.hk/prod ... 3029160&lang=zh

PS : 先假設係無外插 SOUND CARD
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-1-19 12:27 發表

我估係3/5
4舊水, 你都可以考慮下喎

引用:
原帖由 cainester 於 2012-1-19 12:30 發表

4舊水, 你都可以考慮下喎
5係3400呀

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-1-19 12:28 發表
請問如果 2台 PC + 兩者都係行 DUAL MON 的話, 咁應該點駁呢條 SOUND BAR 呀?

HT-CT550W
http://www.sonystyle.com.hk/prod ... 3029160&lang=zh

PS : 先假設係無外插 SOU ...
佢話係 PS3 HDMI OUT...

PS3 HDMI >> CT550W >> HDMI >> Dell mon

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-1-19 12:28 發表

HT-CT550W

PS : 先假設係無外插 SOU ...
電腦接LINE IN 算啦
除非你電腦有HDMI

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-1-19 12:30 發表

5係3400呀
咪4舊水囉