[智能電話] Apple I4S @ Apple Store Online

引用:
原帖由 fish! 於 2012-1-18 14:33 發表

自用一部, 本人已入化境, 炒唔炒都得
即係賺咗十萬八萬啦?!

Fu Lam
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-1-18 14:45 發表

即係賺咗十萬八萬啦?!

Fu Lam
一人先得兩部,賺得幾多?
以前就話一條條姐

引用:
原帖由 fish! 於 2012-1-18 15:29 發表

一人先得兩部,賺得幾多?
以前就話一條條姐
你之前都炒過幾十部,夠請Fu Lam有凸。
各位吹部友多多保重!

今日西價放左SMV 32g w x2.好彩重有少少肉食,下次吾好搞我
Loli退散,御姐無敵

引用:
原帖由 Godgundam 於 2012-1-18 15:34 發表
今日西價放左SMV 32g w x2.好彩重有少少肉食,下次吾好搞我
你果然係飢不擇食果d人
各位吹部友多多保重!

唔知今日收幾多
有5800都放左佢算

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-1-18 15:37 發表

你果然係飢不擇食果d人
順手賺吓易賞錢買尿片/奶粉
Loli退散,御姐無敵

FW
尋日放iphone4遇到騙子(老千)!!各位ching小心!!
話說我放20部 iphone4, 旺角交收
老千A 叫佢朋友 老千B 幫佢交收.
老千B 收機並話 因為太趕佢都無現金. 話老千A即時過數. 可check銀行戶口
問我有無中銀. 我話無中銀. 匯豐可以.
過時 老千B 很認真地 check機行貨. 然後等 老千A 過數.
然後叫我check 戶口.
一check 戶口, 果然 8萬蚊入左戶口, 但我之前聽過有ching比呢班人千過,
所以特別睇下 " 可用結餘 "
===================
戶口結餘: 8X,XXX
可用結餘: 4,XXX
===================
於是我話條數過吾到. 我真係拑到出黎用. 我就比機你(老千b)
佢打比老千a 叫我聽
老千a 話條數係 農業銀行 銀行過數 1個鐘後就可以用得, 示意我比機老千b
我話緊係吾比得你. 佢話你吾信可以抄低老千b 身份證. 吾會呃我.
我話身份都無用. 收到錢先岩數. 話我等你筆錢過到數先比機你.
然後老千b 扮晒野話抄我身份. 然後用手機按左我身份證幾個數字.
跟住我以為佢會同我一齊等過數. 點知拎轉頭老千b. 已經消失風雨中.
當然我無比d機佢啦. 結果發現 老千a 係用 自動入票機 入check 落我戶口.
各位ching都估到, 一個鐘之後彈左票啦.
=================================
現奉勸各位ching 小心交易, 那怕係一部幾千蚊, 當然量多就要特別特別小心.
就黎過年祝位ching 新年賺多d 小心老千!!!

P.s. 老千b 打扮 戴帽, MJ黑超, 下巴留長鬚, 身形矮細.
話佢係律師樓度做. 乜乜77. 大家小心!!!
Viva la vida

探子回報5700白16,西到無朋友

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2012-1-18 15:58 發表
FW
尋日放iphone4遇到騙子(老千)!!各位ching小心!!
老千B 收機並話 因為太趕佢都無現金. 話老千A即時過數. 可check銀行戶口
問我有無中銀. 我話無中 ...
去st賣一手貨錢,干手淨腳
差果少少風險太大

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2012-1-18 15:58 發表
FW
問我有無中銀. 我話無中 ...
雖然先達班x街成日壓價,不過出古惑機會比較少,差少少因住蝕鑊金
Loli退散,御姐無敵

Smv 張單有無個人資料?
Loli退散,御姐無敵

引用:
原帖由 Godgundam 於 2012-1-18 16:04 發表
Smv 張單有無個人資料?
有可能會有, 有可能會冇
有都係你身份證個名

i prefer trade in shop, cash trade

希望過年之後會好d