[智能電話] 三叔銀河系2 今次真係天下無敵呀

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2011-6-4 18:59 發表

Omap4
I9003係Omap3 單核 依粒係4係雙核
Google啲engineer尸口中月過黎,話TI既U係最難compile啱用既Android build,所以MO記機同GSi9003冇Update就係咁解,因為麻煩到冇人想整。
所以為一個PowerVR SGX540走去用TI U係十分ONX :o)

為左慳電
獨愛TI

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2011-6-4 20:51 發表
為左慳電
獨愛TI
慳鬼:o)
我啲中過MOTO屎既friend冇一個話舊電襟用。

引用:
原帖由 Aware 於 2011-6-4 21:00 發表

慳鬼:o)
我啲中過MOTO屎既friend冇一個話舊電襟用。
除左高通 Nv ti仲有咩u??

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2011-6-4 21:04 發表

除左高通 Nv ti仲有咩u??
三星咪有

banq埋 無U用

引用:
原帖由 donaldfung 於 2011-5-31 16:16 發表
香港不容許第二個 Octopus
NFC 好似夥拍MasterCard ?
搭車一定唔洗旨意
不過我估商店還是有可能

引用:
原帖由 siupy 於 2011-6-5 01:55 發表

NFC 好似夥拍MasterCard ?
搭車一定唔洗旨意
不過我估商店還是有可能
麻煩0的
要人開張 mastercard
而且要promote 商店用幾高難道(收費/裝置)
如果support銀聯,或者不同...

正,
台灣開賣價平過當年 GS 。

http://www.android-hk.com/news/galaxy-s-ii-tw-price/

5千好似ok...
不過我prefer Terga 多0的

引用:
原帖由 donaldfung 於 7-6-2011 04:56 PM 發表
5千好似ok...
不過我prefer Terga 多0的
我最想係 Terga2 + SAMOLED+ 。

引用:
原帖由 lorym 於 2011-6-7 04:58 PM 發表

我最想係 Terga2 + SAMOLED+ 。
唔主力打機,我情願用三叔自家U好過

引用:
原帖由 dannyboy 於 7-6-2011 05:58 PM 發表

唔主力打機,我情願用三叔自家U好過
但我就咁睇,
用三星 U 雖然可能係快,(1.2 GHz)
但有 D 野佢就做唔到。

Terga2 可能慢小小,(1 GHz)
但就乜都做到喎。

其實如果 Terga2 升到 1.2 GHz 咁會唔會差唔多?

引用:
原帖由 lorym 於 2011-6-7 18:44 發表

但我就咁睇,
用三星 U 雖然可能係快,(1.2 GHz)
但有 D 野佢就做唔到。

Terga2 可能慢小小,(1 GHz)
但就乜都做到喎。

其實如果 Terga2 升到 1.2 GHz 咁會唔會差唔多? ...
Tegra2升到1.2 GHz你想謀殺啲電芯廠?

Samsung Galaxy S2 / SII 香港行貨售價 $ 5,298

http://unwire.hk/2011/06/08/hkmsrp/mobile-phone/