[智能電話] Apple I4S @ Apple Store Online

引用:
原帖由 Godgundam 於 2012-1-18 20:50 發表

iPhone 4S 香港行貨 (黑色/白色)
16 GB: ~$5700-$5800
32 GB: ~$6100-$6200
64 GB: ~$6900-$6950

上星期32G都仲放到6500

Crazy order success.

2 shipped from DHL
2 shipping by Fedex today
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 cracker 於 2012-1-18 20:56 發表

我有2部16G仲PI緊

引用:
原帖由 cracker 於 2012-1-18 20:56 發表

真係離哂譜!
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 terryhui 於 2012-1-18 20:58 發表

我有2部16G仲PI緊
快d祈禱吧!
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

dxl宜家既效率差左,今朝出車,到宜家都未收到
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-1-18 21:01 發表

快d祈禱吧!
我們的史提夫,願你的名受顯揚,願你的iOS來臨,願你的產品流行在人間,如同每一日。求你今天賞給我們日用的新Apps,求你寬恕我們的敗家,如同我們寬恕別人一樣。不要讓我們陷於M$,但救我們免於機器人,亞孟。

引用:
原帖由 terryhui 於 2012-1-18 21:01 發表

dxl宜家既效率差左,今朝出車,到宜家都未收到
DHL抄左野, 1個tracking number 2個客用, 所以要on hold 住某些客概貨, 避免shipping錯左去同一個地方

引用:
原帖由 cracker 於 2012-1-18 21:04 發表

DHL抄左野, 1個tracking number 2個客用, 所以要on hold 住某些客概貨, 避免shipping錯左去同一個地方
ya 我同個沙田友分
On her crocodile service
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

唉,我有一黑一白仲係pi.....

引用:
原帖由 Godgundam 於 2012-1-18 20:50 發表

iPhone 4S 香港行貨 (黑色/白色)
16 GB: ~$5700-$5800
32 GB: ~$6100-$6200
64 GB: ~$6900-$6950

哇我呀娘咪好醒
尋日係佢第一次(佢以為ST係高登去咗SSP :o)放16W都放到5830

引用:
原帖由 crocodile... 於 2012-1-18 21:29 發表

哇我呀娘咪好醒
尋日係佢第一次(佢以為ST係高登去咗SSP :o)放16W都放到5830

各位戰友,國金Apple Store花生已經賣晒!
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... p;extra=&page=1

唔係話搶咩
點解個價越來越西?

我D買手機本呀T_T
不過我都係諗住比個FRD賣...
因為我唔識BARGAIN>.<