[業界消息] AMD 發佈 RX 470 , RX 460

引用:
原帖由 kevinyuri 於 2016-6-28 19:55 發表
邪都價已出
XFX 2299~2399
近排偷跑的數據大概話佢慢980少少,
係的話其實都幾雞肋,只少本身有7970或以上的人都稱唔上好大升級;新機而之前冇用開快咭的就ok

引用:
原帖由 Sandbo 於 2016-6-29 03:58 發表

係的話其實都幾雞肋,只少本身有7970或以上的人都稱唔上好大升級;新機而之前冇用開快咭的就ok
兩千樓下就買
幾舊水premium我等下好過

引用:
原帖由 Sandbo 於 2016-6-29 03:58 AM 發表

本身個價就算8gb 都係239 usd,2k hkd都冇
家下推到2399 cp大降,下下都硬食佢炒價

從一開始最初偷跑都係同980差唔多,但係個價落到199就變得高cp,

引用:
原帖由 kevinyuri 於 2016-6-29 11:59 發表

本身個價就算8gb 都係239 usd,2k hkd都冇
家下推到2399 cp大降,下下都硬食佢炒價

從一開始最初偷跑都係同980差唔多,但係個價落到199就變得高cp,
Anyway重有半個鐘就完NDA,可以上Techpowerup望下

引用:
原帖由 Sandbo 於 2016-6-29 20:31 發表

Anyway重有半個鐘就完NDA,可以上Techpowerup望下
等正價先買
公板炒貴幾百 仲要廢heatsink 又無game送
等班友自己慢慢炒
鬼唔望佢地遲早同先達一樣等收_