[電子電玩] 星海爭霸2!!!!!!!!!

星海爭霸2!!!!!!!!!

出左之後一齊玩啦!!!!
27號出啦!!!!!

等左十年了

http://tw.battle.net/sc2/zh/

[ Last edited by 紙羊 on 2010-7-23 at 10:58 ]

It\'s bout time !!
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

貴左好多

感覺完全唔止十年咁... 終於黎啦

估唔到有人咁快令到有得玩..
玩左陣..講國語..............
個feel

引用:
原帖由 toby 於 2010-7-28 16:13 發表
估唔到有人咁快令到有得玩..
玩左陣..講國語..............
個feel
why dont use english ..

btw, 我未得閒去買..

好在我買左 SEA 英文版
60日內登記 Battle.net 可以連 US Server 打
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

遊戲畫面
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高

此刻我淚流滿面\r

不過近月超手緊, 或者要下個月先買到...

想將中文語音改英文既, 可以用這個語音包 Pack

http://bt.ali213.net/show-5f2fc3 ... 371020868acafd.html

anyone buying?i want to play but dunno how to play..

寄來了

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

其實現在 tw.battle.net 做緊 public 公測..
開個 a/c 就可以試 full version 一個月左右..
client 又免費 download

不過我估我都會買套..始終 Starcraft 十年前都係回憶之一 , 正如 Diablo III 一定買硬一樣

引用:
原帖由 小Ray 於 2010-7-29 17:46 發表
其實現在 tw.battle.net 做緊 public 公測..
開個 a/c 就可以試 full version 一個月左右..
client 又免費 download

不過我估我都會買套..始終 Starcraft 十年前都係回憶之一 , 正如 Diablo III 一定買硬一樣
諗緊買唔買好...
因為佢唔同diablo..diablo d野有得save..我覺得rts..你一鋪完左就冇......................
價錢又.........
引用:
原帖由 小Ray 於 2010-7-29 09:41 發表
想將中文語音改英文既, 可以用這個語音包 Pack

http://bt.ali213.net/show-5f2fc3 ... 371020868acafd.html
有d 對白都係國語..
我發現一樣野幾得意..
國語語音,入面d細節都係中文..eg,酒吧部tv,寫住"不要對電視開槍"
英文語音," don\'t shoot xxxxxxxxx"

連d人員,個員工證都會係中文名/英文名

引用:
原帖由 toby 於 2010-7-29 21:38 發表

諗緊買唔買好...
因為佢唔同diablo..diablo d野有得save..我覺得rts..你一鋪完左就冇......................
價錢又.........

有d 對白都係國語..
我發現一樣野幾得意..
國語語音,入面d細節都係中文 ...
見過國語語音 game 唔少..
星海今回既配音真係好好