[電子電玩] 星海爭霸2!!!!!!!!!

引用:
原帖由 bebe2803 於 2010-7-29 09:22 發表
此刻我淚流滿面\r

不過近月超手緊, 或者要下個月先買到...
等平d 先買啦
依家個價 ...... $48x 太貴了
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

我有兩個7小時免費試玩既序號啊,你地有無興趣呀
可連上server玩

好巴閉 ~

我見電車全身廣告 ~~

Blizzard 吋 Apple ?

"iPistol , Take your shot at life"

重有

StarCraft : Ghost 既 主角 Nova 會登場哦!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

唔知點解好多老外既 3D GAME, 男人點整都咁好樣, D 女就

記得以前玩 oblivion 整成幾個月裝成堆 mod 先整到個似人樣既女角出黎

引用:
原帖由 bebe2803 於 2010-8-2 10:24 發表
唔知點解好多老外既 3D GAME, 男人點整都咁好樣, D 女就

記得以前玩 oblivion 整成幾個月裝成堆 mod 先整到個似人樣既女角出黎
oblivion 基本上無個好樣 ....

引用:
原帖由 bebe2803 於 2010-8-2 10:24 發表

鬼佬鍾意呢隻 Style 掛
天然系長髮眼鏡娘 最高

有玩可以add我一齊玩 [email protected]

我成日玩3人合作對戰電腦 , 因難模式好難玩
比電腦打到pk....滅亡之前裝滿人將個基地起飛逃走, 逃去其他玩家個度避難....

暫時剩係識用人類

蟲族有一隻野好難對付

(一條巨蟲既物體,係地底伸個頭出黎撞我D兵, 佢條頸好長架,可以伸到好遠撞人,但佢係不能移動,只可以原地伏人地),

比佢打扣好多...我D人類步兵比佢兩三下KO一隻, 點對付佢地好呀...?

唔知個條蟲會唔會對空呢....

附一張遊戲圖 :   正在保護自己人徹退

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

部機無能,玩唔起

引用:
原帖由 onehitwonder 於 2010-8-1 22:54 發表

oblivion 基本上無個好樣 ....

引用:
原帖由 紙羊 於 2010-8-7 14:39 發表
蟲族有一隻野好難對付

(一條巨蟲既物體,係地底伸個頭出黎撞我D兵, 佢條頸好長架,可以伸到好遠撞人,但佢係不能移動,只可以原地伏人地),

比佢打扣好多...我D人類步兵比佢兩三下KO一隻, 點對付佢地好呀...?
...
巨蟲個隻
等 Siege Tank (Siege Mode) 隔遠d打佢
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 ccw 於 2010-8-7 16:12 發表
部機無能,玩唔起
你用緊咩機
StarCraft II 唔算大食
天然系長髮眼鏡娘 最高

我玩左次易~攞曬D機同升級曬先打之後果3個~唔理三七廿一~~爆左人口先算......難之後會幾下比蟲KO一隻艦......(雖然以完成全部4個).....

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-9 00:54 發表

巨蟲個隻
等 Siege Tank (Siege Mode) 隔遠d打佢
係喎,用坦克車攻城模式打佢,夠晒遠