[電子電玩] 星海爭霸2!!!!!!!!!

引用:
原帖由 MING 於 2010-8-9 02:58 發表
我玩左次易~攞曬D機同升級曬先打之後果3個~唔理三七廿一~~爆左人口先算......難之後會幾下比蟲KO一隻艦......(雖然以完成全部4個).....
我玩到去神族個度咋, 成個神族比 混源體控制既蟲族殺光晒,所有英雄都死晒...

上到戰艦有 mini game 玩

用 kb 好難玩 ....

爆左啦, 個刀鋒女皇變返人但D頭髮仲係咁既.....
仲有二部曲(講蟲族),三部曲(講神族)

唔知幾時可以打混源體...

引用:
原帖由 紙羊 於 2010-8-10 21:52 發表
爆左啦, 個刀鋒女皇變返人但D頭髮仲係咁既.....
仲有二部曲(講蟲族),三部曲(講神族)

唔知幾時可以打混源體...
你部咩機 780g 夠唔夠玩 2g ram  amd 245
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 愚生 於 2010-8-13 16:37 發表

你部咩機 780g 夠唔夠玩 2g ram  amd 245
i7 920
6g ram
ati 4870x2

依層真係唔知喎...我未用過780g,應該夠既

引用:
原帖由 紙羊 於 2010-8-9 09:16 發表

我玩到去神族個度咋, 成個神族比 混源體控制既蟲族殺光晒,所有英雄都死晒...
我頂到差唔多殺左 2000 個Zerg unit 重要無晒 Vesper Gas 起唔到新 Void Ray / Carrier 艦幫手守......
成堆 Hybrid 衝晒入黎
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 onehitwonder 於 2010-8-9 09:22 發表
上到戰艦有 mini game 玩

用 kb 好難玩 ....
Lost Viking ?
我爆左機
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-17 01:47 發表

我頂到差唔多殺左 2000 個Zerg unit 重要無晒 Vesper Gas 起唔到新 Void Ray / Carrier 艦幫手守......
成堆 Hybrid 衝晒入黎
哈哈,我頂到最後卒之頂唔住

所有砲台都被打爆晒,其實蟲族無限兵力,我地點都係死路一條...

除非我地有無限能源

---------

依家我多數玩多人連線對戰電腦  4打4
好好玩!

玩完戰役,睇左個結局

連續兩代o既主角阿Jim

有異性冇人性!!!

仲開槍打死自己最打得o既軍官

好正常
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 紙羊 於 2010-8-17 09:34 發表

所有砲台都被打爆晒,其實蟲族無限兵力,我地點都係死路一條...

除非我地有無限能源

---------

依家我多數玩多� ...
得閒開埋 Cheat 開黎玩下頂到幾多蟲先
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 紙羊 於 2010-8-17 09:34 發表

除非我地有無限能源

---------

依家我多數玩多� ...
頭先再試過
就算有無限金錢都係最多頂耐少少死
2100~2200 已經好極限, 太多蟲 Mass Rush + Hybrid (幾隻 )
佢殺你十隻 你起唔到2 隻.......

佢空戰又有 Corrupter + 無限量 Mutalisk 專打 Area Damage
剋到正神族既 Carrier + Phoenix + Void Ray Combo
陸戰 唔好提......Zealot 起得慢 , 佢一大堆無限蟲海+無限 Hybrid ......
完全無得打的

======================
試左 Cheat
Instant Build + 200k $$$$ + 200k 氣
都係頂到去 2200~2300

後期就算有 Instant build 即起 都無用
太多 Hybrid + Mutalisk .... Void Ray / Phoenix 起完幾架 轉頭比蟲以量屈死

天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-9-5 21:46 發表

頭先再試過
就算有無限金錢都係最多頂耐少少死
2100~2200 已經好極限, 太多蟲 Mass Rush + Hybrid (幾隻 )
佢殺你十隻 你起唔到2 隻.......

佢空 ...
明知無得贏啦, 仲教無限金錢
不過如果真係贏到都幾有滿足感

但點起兵點都唔夠蟲蟲快, 尤其最後期開始空降蟲蟲果陣...

StarCraft 2 依家開始 ban 用 Cheat 既玩家
留意 單機模式用cheat 都會 Ban Account
小心小心
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-10-24 03:16 發表
StarCraft 2 依家開始 ban 用 Cheat 既玩家
留意 單機模式用cheat 都會 Ban Account
小心小心
好在我冇。