[相機攝影] 60D一出即減價

60D一出即減價

唔減真係驚無人買?

60D 咁正,企硬啦...

唉!
點解依家至出返芒咖!

引用:
原帖由 lorym 於 2010-9-21 09:13 發表
唉!
點解依家至出返芒咖!
因為改左用膠body

多左D生產費出黎咪搞花巧野羅!

引用:
原帖由 雪莎 於 2010-9-21 11:41 發表

因為改左用膠body

多左D生產費出黎咪搞花巧野羅!
哩款反芒佢係 DC 度都係第一個出咖啦!
但到 DSLR 就人人出晒佢先出!

引用:
原帖由 lorym 於 2010-9-21 12:00 發表

哩款反芒佢係 DC 度都係第一個出咖啦!
但到 DSLR 就人人出晒佢先出!
咁鐘意Live view唔好用Canon啦

Sony Olympus o既Live view先叫用得加麻

引用:
原帖由 雪莎 於 2010-9-21 12:10 發表

咁鐘意Live view唔好用Canon啦

Sony Olympus o既Live view先叫用得加麻
咁如果講用 Live view 對焦...........又真係唔夠 Sony 快。

引用:
原帖由 lorym 於 2010-9-21 13:10 發表

咁如果講用 Live view 對焦...........又真係唔夠 Sony 快。
Canon Nikon o既LV跟本羅黎做下樣人有我有咁解

用Canon Nikon長開LV影相一定係唔識野睇廣告買機o既低智商人仕

隔離台好多,多到我唔想再去

引用:
原帖由 雪莎 於 2010-9-21 14:43 發表

Canon Nikon o既LV跟本羅黎做下樣人有我有咁解

用Canon Nikon長開LV影相一定係唔識野睇廣告買機o既低智商人仕

隔離台好多,多到我唔想再 ...
LV 都係不時之需,
如果要影相,
我都係覺得用觀景器至正。

引用:
原帖由 lorym 於 2010-9-21 14:58 發表

LV 都係不時之需,
如果要影相,
我都係覺得用觀景器至正。
不時之需就冇扭mon o既必要

引用:
原帖由 雪莎 於 2010-9-21 18:10 發表

都有嫁..
個次想影曬成座城堡..烏到訓係地咁滯..個陣,我超想要部d5000
不過個mon感覺,好易會離家出走

引用:
原帖由 雪莎 於 2010-9-21 18:10 發表

都話不時之需嘛,
扭芒靈活好多。

引用:
原帖由 lorym 於 2010-9-21 19:00 發表

都話不時之需嘛,
扭芒靈活好多。
因為個扭mon要我比多左錢同個mon細隻左我唔制

引用:
原帖由 toby 於 2010-9-21 19:00 發表

都有嫁..
個次想影曬成座城堡..烏到訓係地咁滯..個陣,我超想要部d5000
不過個mon感覺,好易會離家出走
D5000被港人指因扭mon少左0.2"

所以D3000有理

引用:
原帖由 雪莎 於 2010-9-21 19:03 發表

因為個扭mon要我比多左錢同個mon細隻左我唔制
但我覺得好好用喎。