[電子電玩] Front Mission Evolve

Front Mission Evolve

好似好正咁
今次重出埋 PC 版
正正正
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

Third Person view 既 ACTION Game 黎
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

Some Screencap
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高

好玩!?

引用:
原帖由 無敵世麟 於 2010-10-3 09:31 發表
好玩!?
OK 好玩, ACTION Game
但係唔係你諗 STG 黎
你當係 Lost Planet 類既 Console Action game 黎玩

不過呢個 Engine .......如果有得整 mod , 應該會有機會有人整 Gundam MOD
天然系長髮眼鏡娘 最高

我而家就去買~XD

都OK 好玩
但畫面就無咩驚喜,而且D 西人個人真係好西 .

隻GAME入面會唔夠錢用呢...大家打多幾架機搵錢買武器....

引用:
原帖由 無敵世麟 於 2010-10-3 16:18 發表
都OK 好玩
但畫面就無咩驚喜,而且D 西人個人真係好西 .

隻GAME入面會唔夠錢用呢...大家打多幾架機搵錢買武器....
成日唔夠錢買正parts (你d parts 當你打大佬/Boss 個陣會變得重要, 買個 torso 甲厚d 可以頂得耐d , 因為武器比你買到最勁 都要打好耐呀 )
天然系長髮眼鏡娘 最高

打大佬唔難 , 只係打唔打得入先係問題XD

同埋D英文好深
BATTEL SKILL完全睇唔明~XD

引用:
原帖由 無敵世麟 於 2010-10-5 23:43 發表

同埋D英文好深
d 大佬 好鬼厚甲.......
用 Assault Rifle 打佢
卒仔機一兩下就爆 , 大佬打極都唔痛咁
要係咁 Lock 係咁放Rocket
天然系長髮眼鏡娘 最高

bazooka+missile , 打大佬一流 .

無錢買就用雙輕機槍! 射速高,支槍又定!

Bazooka 超重喎
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-10-6 13:35 發表
Bazooka 超重喎
轉返低一級missile 就ok架啦

Bazooka一野扣大佬3~4%左右 , 連埋missile好快就埋單~~

哇哈哈~~左右手格鬥武器 , 同大佬 1 ON 1 .

竟然可以打到大佬無得還手~~

左~右~左~右~左~右~左~右~左~右~ 唔洗一分鐘就KO左個大佬~XD

引用:
原帖由 無敵世麟 於 2010-10-5 23:43 發表

同埋D英文好深
Battle Skill 係"加乘"

例如有個叫 Shaprel I 既 ,會加 Area Damage 效果, 加 Damage 35%
但係 出現機會率係 6%
天然系長髮眼鏡娘 最高