[電子電玩] 大航海時代online.... 算係我玩過之中.. 最有水準既online game..

大航海時代online.... 算係我玩過之中.. 最有水準既online game..

雖然e家改左free... 好多野都變哂質...

我仲玩緊wor

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-12 05:39 發表
我仲玩緊wor
咩server.. ?
但好老實講.... e家同以前大宇比..
隻game失色左好多......

燒中飛燒到我破產...
我好快又要回到去日日拉豆賣命既生活.. (東亞貨.. 量太小... 我船隊得果3隻... 借埋M個AC先得果4隻..... 我副官又未夠信賴.... 拉豆反而更快.. 利潤更可觀)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-12 05:48 發表

咩server.. ?
但好老實講.... e家同以前大宇比..
隻game失色左好多......
我係探索號

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-12 05:51 發表
燒中飛燒到我破產...
我好快又要回到去日日拉豆賣命既生活.. (東亞貨.. 量太小... 我船隊得果3隻... 借埋M個AC先得果4隻..... 我副官又未夠信� ...
你3圍幾多先

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-12 05:56 發表

我係探索號
我玩緊戰服... (當年的A服.. )

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-12 05:57 發表

你3圍幾多先
大號:36,64,46 (典形肥佬身材)
小號:33,44,20

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-12 06:09 發表

大號:36,64,46 (典形肥佬身材)
小號:33,44,20
咁高

我得31/50/25

M生果隻好似3x,5x,2x

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-12 06:08 發表

我玩緊戰服... (當年的A服.. )
最衰你又過唔到來

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-12 06:09 發表

咁高
我4年前已經開始玩
同我同輩果d個個都65,65,65 有幾個70,70,70
我個level 基本上比心機玩半個月(+有人帶)已經追得上....
M就係一個好例子.....

我4年斷斷續續玩... 加埋實際應該得一年... 加上我絕大部分時間都係吹水... 周圍行...

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-12 06:10 發表

最衰你又過唔到來
你過黎囉
老實講.. 戰服設施完善.. 發展度高 要升好快...

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-12 06:12 發表

我4年前已經開始玩
同我同輩果d個個都65,65,65 有幾個70,70,70
我個level 基本上比心機玩半個月(+有人帶)已經追得上....
M就係一個好例� ...

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-12 06:12 發表

你過黎囉
我d friend係哂探服