[電子電玩] 大航海時代online.... 算係我玩過之中.. 最有水準既online game..

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-12 06:26 發表

台幣戰士都好勁
e家搞到一堆道具賤過泥... 以前+22/+25帆值1500萬...
e家值1000萬或以下..
但又因為個個一拖5拉貨.. 又出現左d億億聲既道具

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-12 06:29 發表

e家搞到一堆道具賤過泥... 以前+22/+25帆值1500萬...
e家值1000萬或以下..
但又因為個個一拖5拉貨.. 又出現左d億億聲既道具
一億只值$16

梗係貴啦

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-12 06:28 發表

戰等都唔係level先決... 係技能先決
低lv用唔倒勁戰艦呢.....
非戰鬥系船.. 最勁就係商44同冒44(呢樣算數.. 冒等仲難升過戰等... 我冇心機開圖..)

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-12 06:29 發表

一億只值$16

梗係貴啦
以前一億值50幾蚊...

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-12 06:31 發表

以前一億值50幾蚊...
唔係錢既問題

最近有蛋散係咁買商會貨, 連里斯本都無神秘的香辛料

我d戰技低得可憐
(我從來冇故意去升技能... 全部都係飄返黎...,除左生產技...)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-12 06:37 發表
我d戰技低得可憐
(我從來冇故意去升技能... 全部都係飄返黎...,除左生產技...)
我得幾個商技可以叫做見得下人

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-12 06:47 發表

我得幾個商技可以叫做見得下人
商技我得一版

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-12 06:51 發表

商技我得一版

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-12 06:58 發表

勁過我好多啦

我小號冇野多.... 得語言多.. 計埋副官14種..
除左語言.. 得造船高... (我開始幫小號升緊鑄造)

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-12 07:01 發表
我小號冇野多.... 得語言多.. 計埋副官14種..
除左語言.. 得造船高... (我開始幫小號升緊鑄造)

我燒船都已經燒左近億... 就快要去拉豆... 全副身家得2億.. 窮到出汁...
基本上要升到R16 要燒3億左右... (E家有新船燒.. 已經平左.. )

差唔多準備起程返歐洲

我都玩過

不過開到印度果時就無玩lu.....

不過我心目中最得既online game始終係ultima online