[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

其實葡萄牙練縫紉有乜優勢?
有人又話英國同西班牙仲好

斬纜先得,斬左個葡萄牙號轉返英國號練縫紉好過

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-9-23 16:58 發表

第烏
要去到印度

引用:
原帖由 dom 於 2012-9-23 19:06 發表

葡萄牙 同英國練縫紉 最後都係去印度
英國係 加爾各塔
葡萄牙係 弟烏

去之前要準備定 大量3* , 重有縫紉工具

道具
針線用具 X999 or above  (擺銀行保險箱 , 上次小鏡用左 1100 ...)
停戰書

必備縫紉書

織品 ...
咁麻煩

幾時開始大改版?

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2012-9-26 13:19 發表

等緊大改
大改前我要將工藝同鑄造升到畢業,不過唔知有冇可能

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2012-9-26 13:53 發表

過兩日雙經
又黎雙經

尋晚同一個大航海玩家吹水,佢話我粒651K廢,X4 945先掂,仲比得上I7,因為個頻率夠高,之後我攞粒I7 860比話I7 860低頻過945,點解效能945會低D,之後佢就話粒I7係新野,又搬出好多理由話粒新I7唔同舊I7,呢樣好左o個樣好左點點點,又HT又呢樣o個樣,所以低頻都跑贏945,但睇返粒i7明明都係初期野黎喎,完全唔係佢講o個d新野,之後話我唔係讀電子唔識呢D野,話cpu快唔快只會睇頻率,唔會好似我講咁睇效能,又話我部機一定唔可以9開大航海再打bf3,o岩o岩試過玩野,開sleeping dog全高淨冇開反鋸齒,再開埋aoe3同埋borderland 2黎玩,咪一樣照玩到

死火,商會港唔知夠唔夠lv比我買翡翠戒指

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2012-9-27 20:32 發表

所以我玩GAME從來唔會同D傻仔講電腦野
費事搞到一肚氣
重點係,佢讀電子相關學科,估唔到都咁搞

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-9-27 20:44 發表

IT都好多傻仔
台灣人黎,台灣科技產業前景堪虞

引用:
原帖由 dom 於 2012-9-28 08:17 發表

651K - 3GHz
945 - 3GHz

Same freq
條友連呢D都錯

救命,刷糕點師個任刷極都刷唔到,可愛的糕點師已做,但之後o個個任刷唔到orz

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-9-28 19:23 發表

R12
烹飪己經r12

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-9-28 19:37 發表

語言
小號組隊中,有葡語