[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

美幸第一艦隊!

小型船
=======
美幸牌 -20.9 倉高機動力砲艇 x2 , 2* , 配強化砲門(開彈道可以遠d 都打得痛) + 直擊阻止

中型船
=======
將官用克爾維特 (高機動力, 配急加速+殺陣) , 船頭+支援
第一部 FS 老戰船 重護 (2*) - 96 水手配 48門火砲 火力支援

大型船
========
重火力系
- 美幸專用 紅色(威尼斯國裝) 有角 強襲用一等戰 (G0) 6*
- 偽馬魯那 紫色(法國國裝) 改良君權級戰列艦 6* , (G1) 急加
- 輔助戰力 藍色(葡萄牙國裝) 強襲戰列艦 配急加 (G1)

機動偵察用 大飛系列
- 護衛用大飛 x1 G3
- 超級克爾維特 x1 G1
- 巡航大飛 x1

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

大海戰今晚最後一場
美幸繼續出動
終於一等了
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 qcmadness 於 2013/11/8 22:32 發表
收到本日本服裝縫製法

我200w 掛商會賣左啦
天然系長髮眼鏡娘 最高

會長按錯制 變左我做會長
不過 我唔會咁衰既
當然比翻佢, 我係副會長了
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 leyland1989 於 2013/11/20 13:05 發表
如果台服跟既話..
我同dom姐終於可以世紀會面
http://forum.gamer.com.tw/C.php? ... nA=55059&tnum=9
EPC 個邊 個兩位
cs 唔駛煩無模擬打
隻貓都有得玩
天然系長髮眼鏡娘 最高

頂你......70抽先中兩隻 叫高左機率.......
天然系長髮眼鏡娘 最高

戀上上繳左未?
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2013/11/26 18:37 發表

未 仲係雅加達
Pirate

都唔怕既
佢點你 咪塞包比海盜當喂狗 (講笑)
依家海盜無得強迫甲板戰 基本上奄左
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 qcmadness 於 2013/11/27 02:52 發表
今個月交咩上繳?
投資書 108 本 每個角色
Lisa "EE" 我比左架啦
天然系長髮眼鏡娘 最高

http://news.mingpao.com/20131127/gaa1h.htm
中國航母首赴南海, 4艦護航戰鬥群成形 日警戒監視

大航海Online 咩, 5 隻......
一隻大福 加4隻皇護?
天然系長髮眼鏡娘 最高

http://gvo-imamage.blogspot.hk/
停左筆太耐
應該趁重記得 寫埋佢
天然系長髮眼鏡娘 最高

美幸 強運回歸!

呢隻 除左大福最多人想 要......
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 qcmadness 於 2013/11/27 20:13 發表

咁易
係呀
我係副會長了
天然系長髮眼鏡娘 最高

留意西非呢期有海盜刷無法
小心
天然系長髮眼鏡娘 最高