[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

安汶full load 經太平洋返里斯本要65日

full load 同空船行太平洋真係差好遠...

引用:
原帖由 qcmadness 於 2013-1-20 16:06 發表

南太平洋定中太平洋?
西上東下是常識吧

引用:
原帖由 dom 於 2013-1-20 16:18 發表

2年前就係
依家係食花生咁打
又回帶

其實盲目追求船速冇乜意思...
特冒64 半艙去東南亞只係快過滿艙商64 10至15分鐘左右...

岩岩開特冒64由西維爾去雅加達 用左40日...
比起我隻戰54(half load)巨排只係快左15日... 比起我隻商64(full load)快左10日...

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011-11-28 01:28 發表
新船船..
嘩... 原來我隻法皇都開左成年...

我戰等係一年零2個月內完全無升過

海洋迎風號 (The Rhapsody of the Seas) 換上新塗裝重新係小號到服役
後面係同樣換左新塗裝既Harriet Hoxie

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 leyland1989 於 2013-1-23 12:05 發表
海洋迎風號 (The Rhapsody of the Seas) 換上新塗裝重新係小號到服役
後面係同樣換左新塗裝既Harriet Hoxie
當年新船落水

第一次再強化(+改名)

第一次改帆染

第二次再強化

呢隻應該係我第3代(第3隻)商64
第一隻係+18% JB年代
第二隻係+20% JB年代

大陸服開返.. 真係少左好多大陸人

爬頭
大海中相遇都算係種緣份

新船落水
975艙商64

64船隊

新野?_?

用唔倒gps :[yipes]

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2013-2-1 02:22 發表

我平時熄機係係城就咁叉..
仲有D豆係唔係冇升價 都係24000咁上下?
未升140k都冇

叛左去威尼斯