[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

跑左去印度拉胡椒谷香料
不過聽晚 7 PM 就完安海........Wish me luck
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

放假了..
努力拉豆..

現時全副身家有6億..

翻工了

阿森島個度 點解變左咁行係因為 一入黃金海岸海域就話有暴風雨來了
叫我落帆 , 但係我見都轉海域了 ,無理, 行多 5 秒之後轉海域

係穀物行左大半 差唔多到維德角 就輪到穀物有暴風雨
重要跌左 25 粒胡椒

天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

DOM你自己改過個地圖?

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2011/3/12 13:27 發表
DOM你自己改過個地圖?
係呀, 加左d "海盜高危區" (紅色) 落去
其實 QC 話高危重有 加那利海域
我落錯淡色

印度南岸都係高危 ( 卡卡 <-> 錫蘭 )
有d位係我個人觀察判斷的, 所以只係作參考作用

淡紅色係 PC 海盜出沒區 , 鮮紅色係 最高危地區  (所以你見南非 , 同東南亞 "安達海" 我係 鮮紅 )
東亞都係

天然系長髮眼鏡娘 最高

早起的鳥兒睇下有無蟲吃先
天然系長髮眼鏡娘 最高

好好彩走個陣走得甩
行到南岸有紅名

早起的鳥兒 收鑊

卡卡
有 86% 藍寶石賣
胡椒唔夠100 % 靚價

天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011/3/13 21:56 發表
QC 成日抬價賣野後 都係收一星
天然系長髮眼鏡娘 最高

讓一齊隨風 出左商會既? ?
天然系長髮眼鏡娘 最高

換左隻護衛艦呢個星期同美幸一齊練戰
天然系長髮眼鏡娘 最高

QC d 香辛料賣晒啦
天然系長髮眼鏡娘 最高

我潛左水2日.. 冇人搵過我.. sosad

解左商限到65...