[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

佢老闆係咁斷線
HKBN / PKKW 都係咁
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

小.......過左半夜就唔斷......
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

唔好買  A Card 充值
尋日維護完 唔只我賴野了

巴哈有其他港澳玩家同樣中伏
妖那星 你唔收 A Card 又唔出聲
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2014-2-14 11:05 發表
唔好買  A Card 充值
尋日維護完 唔只我賴野了

巴哈有其他港澳玩家同樣中伏
妖那星 你唔收 A Card 又唔出聲
咁點 冇得退個wo

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2014/2/14 20:22 發表

咁點 冇得退個wo
黑椒整翻了
天然系長髮眼鏡娘 最高

天然系長髮眼鏡娘 最高

唔知同 可以過人地服打海戰差幾多版不
天然系長髮眼鏡娘 最高

JP server 4 merge to 2....

Sold one of the ship sign and earned 70E

引用:
原帖由 dom 於 2014-2-26 08:31 發表
JP server 4 merge to 2....

點解係我online會問我dom姐既野

引用:
原帖由 qcmadness 於 2014/3/6 00:12 發表
點解係我online會問我dom姐既野
咩事?
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2014-3-6 00:41 發表

咩事?
你個衰仔

引用:
原帖由 qcmadness 於 2014/3/6 00:42 發表

你個衰仔
做咩.....訓了
天然系長髮眼鏡娘 最高

今晚北歐大海戰
法+英 VS 西荷土

肯定被 SM
天然系長髮眼鏡娘 最高