[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

No one else play

引用:
原帖由 dom 於 2014-5-23 08:26 發表
No one else play
呢排有野搞

Can again close

引用:
原帖由 jackli 於 2014-5-23 08:28 發表
Can again close
MMORPG點close

上繳點架......又一堆唔上繳
我拉新人又無位
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2014-5-26 00:24 發表
上繳點架......又一堆唔上繳
我拉新人又無位
呢幾日交啦

引用:
原帖由 qcmadness 於 2014/5/26 00:25 發表

呢幾日交啦
我想收d 新人者...
係都踢d 唔上繳幾個月個d 同小號 先啦
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

戀上你 可唔可以唔擺晒兩個小號入會
你或者可以擺去美幸個倫敦會..
天然系長髮眼鏡娘 最高

交左上繳

又係泡芙塔 , 我頂你死黑椒.....
天然系長髮眼鏡娘 最高

QC 係咪要上繳
天然系長髮眼鏡娘 最高

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高

都係茶船系既 靚
終於買套好d 既裝比美幸練戰...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高

天然系長髮眼鏡娘 最高