[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

玩返了,但,已經好似新手咁好多野都唔記得曬了

我仲未上繳

你幾時上先得架...
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

大家對Beta 左無耐既MMORPG Arheage 有冇興趣
泡菜出左大概一年
北美/Europe 岩岩beta
同其他打怪game唔同 (雖然都okay focus 係打怪到.. )
有海戰玩 (但船好難整... 同好少選擇)
佢個trading economy 先係最吸引
可以起屋可以開農場 grow 野去賣
你理論上可以唔打怪淨玩trade (除左頭10-20lv)

同大航海唔同係
佢一隻大船要好多人先開倒
每支砲都要一個人

http://forum.gamer.com.tw/G2.php ... B%E5%BF%83%E5%BE%97

不過隻game 唯一缺點係唔適合solo player 玩
基本上一個人出公海既話係死硬
team work demand 得太難譜....
一架船10幾個人開.. 邊到搵10幾個人...
冇公會後台唔駛諗

如果有人有興趣一齊玩既話我出面再開post

引用:
原帖由 leyland1989 於 2014-8-4 10:21 發表
大家對Beta 左無耐既MMORPG Arheage 有冇興趣
泡菜出左大概一年
北美/Europe 岩岩beta
同其他打怪game唔同 (雖然都okay focus 係打怪到.. )
有海戰玩 (但船好難整... 同好少選擇)
佢個trading economy ...
正呀喂

完全唔記得採集邊度練先快

去貝魯特城外採黑泥
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2014-8-9 08:54 發表
去貝魯特城外採黑泥
邊個位,R幾先採???

聽日搞上繳

妖........又係泡芙塔, 連續四個月都係
死黑椒係咪趕客呀?
天然系長髮眼鏡娘 最高

兔仔頭
天然系長髮眼鏡娘 最高

日日係學校冇得打機 岩岩先醒起未繳 又係炮灰塔

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2014/9/9 01:24 發表
日日係學校冇得打機 岩岩先醒起未繳 又係炮灰塔
今個月唔好又黎.........煩到爆.....
天然系長髮眼鏡娘 最高

Archeage 正式開服
有冇人有性趣

引用:
原帖由 leyland1989 於 2014/9/13 00:20 發表
Archeage 正式開服
有冇人有性趣
天然系長髮眼鏡娘 最高