[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

造船6000/8100了... 明天有望上R10了..

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-18 03:42 發表

當你去到某一個level..閒閒地買樣野都過千萬... 上億.. 你會覺得100k唔係錢...  
我未搵到咁多嘛
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-18 02:55 發表

你想買賣咩同造咩先
整船好嗎?
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-18 11:11 發表

整船好嗎?
假如想畢業
先準備大概3至4億..
同埋現實時間近3個月冇得離開港口... (理論數值. 由R1升到R16 要現實時間一個月,指每天24小時,每星期7天)<-我小號正正做緊呢樣野...
hea升既.. 你預左一年先畢倒業

你過黎戰服.. 我一日比40隻船你用都得.. (反正都係消耗性物資.. 我一日至少造70隻出黎賣比npc... )

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-18 11:15 發表

假如想畢業
先準備大概3至4億..
同埋現實時間近3個月冇得離開港口... (理論數值. 由R1升到R16 要現實時間一個月,指每天24小時,每星期7天)<-我小� ...
天然系長髮眼鏡娘 最高

我和高清的合照
(呢隻係佢小號.. )
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-18 11:10 發表

我未搵到咁多嘛
慢慢來啦

北歐升工藝中...

探服缺神秘的香辛料, 我做奸商, 拉番來賣

第1水, 700粒@50000, 13小時賣清
第2水, 900粒@55000, 就返到

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-18 11:20 發表

縫紉, 工藝, 鑄造, 烹飪, 造船之類, 要升R6之後, 都要龜港狂練架啦

qc 真有錢.........

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-12-18 15:08 發表
我有近萬粒豆+豆皮庫存..

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-18 15:06 發表

縫紉, 工藝, 鑄造, 烹飪, 造船之類, 要升R6之後, 都要龜港狂練架啦
造船係冇可能賺錢地升..
升乜都好.. 得造船係真係要貼錢升,,, (仲要唔係小....)

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-12-18 15:08 發表
做商人架嘛

有危 (無香辛料) 就有機 (拉香辛料返歐洲賣)