[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

你要新地圖搵我啦 我有一個自己做UPDATE的

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-21 14:29 發表

點同...

你知唔知我工藝升R8升R12
酒類買賣只係R5升R6

你會唔會升到酒類R16呀...
我工藝R1-R15
食品由R1+1 升到R7+1
要特登去練既仲易..
我2日已經由香辛R1 升到R9 +4

Shi.............呀妹 BT 中
今晚 lag 到玩唔到
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-22 01:55 發表
今晚 lag 到玩唔到
you have today

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-22 01:55 發表
今晚 lag 到玩唔到
係咪咁呀

我唔信

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-22 01:57 發表

係咪咁呀

我唔信
唔知佢又轉左d 乜 Software
load YouTube 都慢到 PK ......
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-22 01:59 發表

唔知佢又轉左d 乜 Software
load YouTube 都慢到 PK ......
cut佢session / bandwidth

或者暫時轉wireless pw...
等佢上唔到

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-22 02:01 發表

cut佢session / bandwidth

或者暫時轉wireless pw...
等佢上唔到
"Reboot" 先
天然系長髮眼鏡娘 最高

kick 左佢出去
但係最多跑半粒鐘.......要翻工 "
天然系長髮眼鏡娘 最高

dom姐請到熱那亞接任務

yeah ... 東南亞安海..

預計本星期收益達10億或以上

香辛料小商隊

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

破哂記錄.. .塞維爾52天到達雅加達..
相信突破50天不難.. 我成隻仲有好多強化空間..
頂帆係497/505
e家先378/461

去程利潤.... 400萬only...
回程可望達一億或以上.. (但為左幫高清升lv.. 利潤應該會減半.. 因為要賣比npc 拎exp.. )
應該跑幾次夠佢上64.. .
e家最大問題係要先幫佢升副官信賴
差左個副官.. 裝小好多貨..