[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

過黎戰服啦..

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-12-14 00:17 發表
唔好啦 佢會比pc海盜打劫
探果邊無今多海盜
佢有排都未可能自己一個出危海啦

btw 探服好似係全地圖大型船搶劫able?

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-12-14 00:25 發表
好快 我比燒酒佢賣.......XD

唔係日本燒酒........

我搵到條cap 水線......

燒酒路線 穩賺不賠
你又係探服?

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-12-14 00:25 發表
好快 我比燒酒佢賣.......XD

唔係日本燒酒........

我搵到條cap 水線......

燒酒路線 穩賺不賠
我可以一日之內幫隻小號升上商35 2日商44... (不是燒錢買豆.. 而是用我自己的庫存)
係戰難搞d... 要真係自己落手打55702....

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-14 00:27 發表
ingame 我叫 imamage
荷蘭的
係探索服 上緊堂
衰人

轉服.. 真係唔多捨得...
畢竟玩左4年... 係唔同港口投資過20億..
不過我都可以過黎開個角色既....

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-12-14 00:31 發表
唔係啦 問題係佢都係要take 咗東地入港證 仲要變裝先入去港口

我自己自問一日升唔到35 我自己全部練技能...

戰係最無聊 最痛苦 跑冒 可以搵定� ...
我戰46.. 目標54.. 都已經升到想死...
70/70/70果d人真係痴線...

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-12-14 00:31 發表
唔係啦 問題係佢都係要take 咗東地入港證 仲要變裝先入去港口

我自己自問一日升唔到35 我自己全部練技能...

戰係最無聊 最痛苦 跑冒 可以搵定� ...
變裝衫係帕爾瑪買得齊.. 夠哂有餘...
係唔夠入首都o者..

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-12-14 00:36 發表
根本係癲 日日起東南亞練功 果邊npc 仲要堅嘢
隻隻防衛力超高 剩係炮+鐵板 用咗唔少錢
又要名匠做維修 成本極重......
d巨排好肉o者.. 係d大飛難搞..
我都係雅加達呆足半年... (斷斷續續)

我都係時間搵返多d本黎燒船...
最後升緊小小號... 已經商35...
打算今日衝埋上44.. (但庫存豆用得7788... 怕唔夠... 已經出發去拉豆.. )
e家隻小小號上到去用倒商44.. 之後再慢慢升過隻小小小號...

叫呀m借2隻ac過黎拉下豆先..

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-14 02:08 發表
http://acg.gamer.com.tw/wikimenu.php?s=7501

新手必睇網站
巴哈大百科.. 我到E家都仲睇緊wo

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-14 01:23 發表

唔駛考哂大學架
我玩果陣未有學校.. 到有學校果陣我都好高lv下.. 3x/4x/3x
我只係商業畢業就算...

你地有冇用GVONavi?