[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011/2/26 04:53 發表

我唔得  
我一口氣拎左3億出黎整土巨排..
e家傷到買支砲都要就住就住...
LL 拉豆要拉幾多轉
戰服個邊西非, 東南亞無法海 難拉
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

平時係 阿海線個堆 Bot
今朝有幾個相熟既名 企左係里斯本商管局門口
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

頭先係里斯本銀行附近search , 執左兩把全新雙刃飛刀 , 一台10門龍火砲 (全新) , 神官仗
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2011-2-26 09:36 發表

LL 拉豆要拉幾多轉
戰服個邊西非, 東南亞無法海 難拉
5轉左右..
e家小左2隻船.. 一轉搵小好多..

引用:
原帖由 dom 於 2011-2-26 09:34 發表

燒錢練到 R20
商會公家的

封緊港..

今朝早醒左係 里斯本 搜下搜下執左堆 英格蘭花呢 (>600 塊)
賣左 700k , 再執左d 甲板 14 + 鐵板 + 雜物
執野賣左  賺左 1M
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-2-26 00:53 發表
為左懲罰dom太大貪, 唔平均番個生產數了
你咁做即係罰埋我者
岩先見到原來我係照正常計GE

D香辛料成晚都未郁過

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2011-2-26 13:19 發表
D香辛料成晚都未郁過
放商管放得耐又唔駛錢既

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2011/2/26 13:19 發表
D香辛料成晚都未郁過
耐心d
依家暫時獨市
天然系長髮眼鏡娘 最高

妖~

去個里加都要有個海盜阻x住哂

探服 南非無法海.........
天然系長髮眼鏡娘 最高

戀上唔駛愁, 商會個度我已經賣左 160 unit
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2011-2-27 01:18 發表
戀上唔駛愁, 商會個度我已經賣左 160 unit